Майбутні вибори президента Федерації футболу Волині можуть визнати незаконними

Майбутні вибори президента Федерації футболу Волині можуть визнати незаконними
У ФФУ бачать порушення в діях Федерації футболу Волині напередодні чергових виборів її президента через відмову в реєстрації одного з кандидатів.

ФФУ знайшла ряд порушень в діях Комісії з реорганізації Федерації футболу Волині (ФФВ) і направила до Луцька рекомендацію їх виправити. Відсутність адекватної реакції може спричинити визнання незаконним обрання нового керівника ФФВ на позачерговій конференції, яка запланована на 7 грудня, - пише SportArena.

Як стало відомо SportArena, генеральний секретар ФФУ Юрій Запісоцький днями направив відповідний лист керівникам волинської комісії. Справа в тому, що керівництво комісії з реорганізації ФФВ не включила до списку кандидатів на пост глави федерації Олександра Жуматія - кандидата від Федерації футболу Луцького району. Документи Жуматій вчасно направив до ФФВ, але пізніше в запрошенні делегатам на конференцію прізвище Жуматія в списку кандидатів на пост глави ФФВ не значилося.

Сам Жуматій розцінив ці дії комісії особистою зацікавленістю нинішнього глави федерації Віталія Кварцяного, який знову балотується на пост глави ФФВ.

«ФФУ визнала законним моє висування. Але є алогічні і неправомірні дії людей, які готують вибори нового керівника обласної федерації. Просто вони особисто залежні від Кварцяного або працюють в структурі ФК "Волинь". Мене не зареєстрували і позбавили делегатів демократично вибрати нового главу федерації», - сказав Жуматій в коментарі Sport Arena.

На лист-рекомендацію генерального секретаря ФФУ Запісоцького комісія ФФВ відповіла фактично відмовою зареєструвати Жуматій, запропонувавши вирішити це питання делегатам конференції 7 грудня.

Як нам відомо, Жуматій в будь-якому випадку збирається подавати позови до відповідних інстанцій ФФУ про неправомірність дій керівництва ФФВ в особі Кварцяного.

До слова, навесні 2017 року ФФУ вже мала претензії до Федерації футболу Волині через відсутність легітимності позачергової конференції регіональної федерації і навіть припиняла членство ФФВ в ФФУ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Майбутні вибори президента Федерації футболу Волині можуть визнати незаконними
05 грудень, 2017, 22:45