Луцькі муніципали працювали під прикриттям, щоб виявити сурогат

Луцькі муніципали працювали під прикриттям, щоб виявити сурогат
У Луцьку інспектори департаменту муніципальної варти під час відпрацювання на ринку "Північний" виявили 38 пляшок сурогатного алкоголю.

Злісна продавчиня реалізовувала алкоголь щоденно. Під прикриттям відділ ГШРу працював тиждень, збираючи інформацію,- інформує прес-служба муніципалів.

Судячи з кількості виявленого та вилученого алкоголю, можна стверджувати, що "клієнтів" в торговому павільйоні було вдосталь. В продуктовій крамничці разом з чаєм та печивом, можна було спокійно придбати фальсифіковану горілку. Треба лише сказати "правильні" слова.

На порушницю складено адміністративний протокол за ч. 3 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення, який направлять на розгляд Луцького міськрайонного суду для визначення міри покарання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
муніципальна дружина працювала під прикриттям. Почитайте Закон України про оперативно-розшукову діяльність там чітко написано кому дозволено проводити оперативні заходи. Під "прикриттям" це захід які мають право проводити органи які допущені до оперативно-розшукової діяльності. на торговку протокол склали, а чому на муніципалів не відкрили кримінальну справу за незаконну оперативно-розшукову діяльність? Якщо правова держава то Закон повинен бути до кінця, а не моментами коли чиновникам вигідно.
Відповісти
Я не захищаю продавця , але місцева муніципалка та поліція не тих починає ловити, потрібно брати організаторів які "заправляють". чи у наших правоохоронців очко вузьке чи відкати великі
Відповісти
Постійно дивлюся новини України і в мене складається враження що до муніципальної поліції беруть морально опущених людей над якими в дитинстві завжди знущалися.Чому ці органи (чоловічі)безпрідельнічають над слабкими , бабушками та дедушками яким не хватає пенсії і вони змушені десь підробляти щоб вижити.
Відповісти
Останні новини
Луцькі муніципали працювали під прикриттям, щоб виявити сурогат
06 грудень, 2017, 09:35