Волинські волонтери отримали нагороди від Президента

Волинські волонтери отримали нагороди від Президента
На честь свят Дня Волонтера та Дня Збройних Сил України волинських волонтерів та військових нагородили відзнаками Президента України.

Нагородження відбулося у Володимир-Волинському районному будинку культури у вівторок, 5 грудня.

Бійці 14-ої бригади, волонтери, представники влади та небайдужі мешканці зібралися у будинку культури для відзначення свята. На початку дійства виконали державний гімн України та вшанували хвилиною мовчання загиблих воїнів.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик привітав усіх присутніх зі святом. Опісля голова ОДА нагородив відзнакою Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» волонтерів за добровільне забезпечення проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, волонтерську діяльність, перебуваючи безпосередньо в районі проведення антитерористичної операції у період її проведення.

Так, відзначили віце-канцлера Володимир-Волинської єпархії Української православної церкви Київського патріархату, члена громадської організації «Військові капелани Волині» Ігоря Бігуна, Олену Зверєву, Василя Нагорного, Андрія Кандибу та Галину Неспай.

За особистий внесок у зміцнення обороноздатності держави, мужність, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час виконання військового обов’язку та з нагоди Дня Збройних Сил України подякою голови ОДА та цінним подарунком відзначили військовослужбовців військової частини В1008, зокрема Сергія Бурлюка, Олександра Долінчука, Андрія Дудіка, Дмитра Замригу, Василя Мазурка.

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк вручив грамоти та грошові відзнаки Віталію Адамчуку, Олександру Ващуку, Наталії Дейнеці, Олександру Ружуку, Валерію Кухаруку, Юрію Петруку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гкнчик мочить ,справжній раг@ль піджак на нижній гудзик лише ланцюгі застібають
Відповісти