Шумній мийці у Старому місті не дозволили працювати цілодобово

Шумній мийці у Старому місті не дозволили працювати цілодобово
Станції технічного обслуговування «ХАЙ-ВЕЙ», розміщеній на вулиці Данила Галицького, 21, обмежили режим роботи. Пропри звернення власника станції із проханням дозволити цілодобовий режим роботи, виконком дозволив працювати лише до 22 години.

Відповідне рішення прийняли під час засідання виконкому 6 грудня.

За запитом представника СТО просили затвердили цілодобовий режим роботи. Проте на виконкомі пригадали, що під час сесії міськради депутат Павло Данильчук повідомив про скарги лучан на станцію. Мовляв, через цілодобову роботу автомобілі світять у вікна будинків, заїжджаючи вночі на станцію, а також мешканцям заважає шум.

Секретар міськради Григорій Пустовіт також зауважив, що до нього зверталися мешканці зі скаргами на незручності. Натомість член виконкому Олександр Серватович вважає, що під час обслуговування бокси мають бути замкнені, тому люди не мають чути шуму. «Якщо немає прецеденту, що там гуляння, дебош, то я не бачу причин обмежувати», – зауважив він.

Начальник управління торгівлі та підприємництва Наталія Рибай розповіла, що відділ архбудконтролю видав СТО припис для реконструкції споруд. Ним власника і орендодавця зобов’язували привести будівництво відповідно до норм закону у термін до 25 листопада. Проте станом на 1 грудня інформація про приведення до норм так і не надійшла.

Окрім того, головне управління Нацполіції на Волині проінформувало, що там двічі фіксували правопорушення у частині порушення правил тиші. Тож Рибай запевнила, що, маючи такі звернення, для приведення роботи у законні рамки треба обмежити режим роботи СТО.

Зрештою після тривалих обговорень члени виконкому проголосували за те, аби не дозволити станції працювати цілодобово.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А не шумним кабакам-дозволили,вот Уро:и
Відповісти
А борделям і кабакам дозволили..
Відповісти
Ця мийка від борделю майже не відрізняється: більярд, кальян, а "фєн" (як його називають працівники) у них теж в асортименті.
Відповісти
Останні новини
Шумній мийці у Старому місті не дозволили працювати цілодобово
06 грудень, 2017, 13:30