Виконком дозволив розширити скандальне кафе у луцькому парку

Виконком дозволив розширити скандальне кафе у луцькому парку
Виконком Луцькради дозволив збільшити територію кафе, розміщеного в центральному парку Луцька поблизу кафе «Бригантина».

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 6 грудня, під час засідання виконкому, – пише Волинська правда.

Підприємець Орися Шеремета вже вкотре просила у виконкому збільшити територію кафе поблизу «Бригантини». Зокрема, жінка просить дозволити розмістити у парку групу тимчасових споруд. Це, зокрема, торгівельний павільйон, літній торгівельний майданчик та дитячий майданчик для розваг.

Підприємець пропонує дозволити розміщення цих споруд на 3 роки з періодом функціонування з 15 квітня до 15 жовтня, за умови укладення договорів на прибирання території та вивіз побутових відходів.

Член виконкому Ігор Алєксєєв зауважив, що це питання вже неодноразово розглядали й досі є певні зауваження до підприємця. З-поміж іншого – те, що кафе і так перевищує площу, зазначену у паспорті прив’язки. Тож розширювати територію кафе поблизу «Бригантини» раніше не дозволяли.

Натомість сьогодні, 6 грудня, члени виконкому поцікавилися, чи усунула підприємець всі наявні раніше порушення. А, отримавши ствердну відповідь, вирішили дозволити їй розміщувати у парку ряд тимчасових споруд, розширивши таким чином територію кафе поблизу «Бригантини».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
палиця не палиця
Відповісти
Останні новини
Виконком дозволив розширити скандальне кафе у луцькому парку
06 грудень, 2017, 14:16