Смертельна аварія в Харкові: в крові Зайцевої знайшли кодеїн

Смертельна аварія в Харкові: в крові Зайцевої знайшли кодеїн
У поліції Харкова звітують про перебіг розслідування жахливої ДТП, у якій загинули п'ятеро людей. Ще шестеро - постраждали

Так, слідчі провели 40 експертних досліджень та 4 слідчі експерименти, - пише 5 канал.

Нині на стадії завершення знаходяться 14 цитологічних експертиз щодо біологічних і цитологічних речовин, вилучених з автівок, повідомляє прес-служба ГУ НП у Харківській області.

Серед отриманих результатів – експертиза щодо водійки Lexus Олени Зайцевої. У неї в крові виявили кодеїн.

"Щодо учасників аварії проведені психіатрична, наркологічна та хіміко-токсикологічна експертизи. Згідно з висновками дослідження, в організмі водія автомобіля Lexus виявлені речовини, що містять кодеїн", - зазначається у повідомленні.

Довідково: Кодеїн має слабкий наркотичний (опіатний) і болезаспокійливий ефект. Тому його використовують як компонент болезаспокійливих ліків. Також використовується як лікарський засіб проти кашлю - зазвичай у поєднанні з іншими речовинами.

Як відзначив начальник слідчого управління Сергій Чиж, у справі уже призначено автотехнічну експертизу. Її планують завершити до 10 грудня.

"На теперішній час вирішується питання щодо виділення матеріалів в окреме провадження стосовно діяльності автошколи, де проходила навчання водій автомобіля Lexus, - розповів начальник відділу СУ Олександр Умніков. – Окрім цього, направлені матеріали до Управління патрульної поліції міста Харкова для вирішення питання щодо притягнення до адміністративної відповідальності водія автомобіля Opel-Vivaro, який почав рух поруч з автомобілем VolkswagenTuaregна жовтий сигнал світлофору".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мабуть винним визнають стовпа що стояв не там де треба
Відповісти
Останні новини
Смертельна аварія в Харкові: в крові Зайцевої знайшли кодеїн
07 грудень, 2017, 09:04