Завжди йде на зустріч, - лучани про Петра Нестерука

Завжди йде на зустріч, - лучани про Петра Нестерука
Депутат Луцької міської ради Петро Нестерук відзвітувався за рік роботи в своєму окрузі № 22.

Цьогоріч голова фракції БПП «Солідарність» Луцької міської ради провів виїзний звіт, аби ще раз безпосередньо поспілкуватися зі своїми виборцями і вислухати їхні ідеї на наступний рік роботи, - пише Район.Луцьк.

Разом із мешканцями округу Петро Нестерук пройшовся вулицями, розповів те, що вже вдалося зробити, і вислухав пропозиції лучан, на які у 2018 році потрібно першочергово звернути увагу.

За другий рік свого депутатства обранець громади взяв участь в 11-ти сесіях. Також отримав від виборців 40 звернень, 14 з яких подав до міської ради. Молодий депутат, за словами жителів округу, дуже активний і зробив чимало для лучан.

Петро Нестерук впродовж року неодноразово відстоював інтереси свого округу. І йому це вдавалося, адже розпочали роботи по реконструкції зливової каналізації, що проходить по долині між вулицями Христинська та Князів Острозьких, відремонтували частину вулиці Олексія Шума, облаштували підхід до містка через річку Сапалаївка, що між вулицями Гетьмана Мазепи та Ветеранів, аби лучани не ходили по болоті. Також частково замінено вікна у ДНЗ № 30 та профінансували ремонт фойє ЗОШ № 17.

«Старатимемося зробити все, аби наш мікрорайон був найкращим у Луцьку. Дуже вже хочеться, аби в нас були хороші дороги, та ми над цим працюємо», – зауважив депутат округу.

Петро Нестерук активно займається благодійною та громадською діяльністю. І це йому приносить лише задоволення. Цього року, у травні та вересні, він допоміг організувати відпочинок на озері Світязь для дружин загиблих учасників АТО, подарував першокласникам 17-ї школи портфелі з канцелярією, а діткам з малозабезпечених родин продуктові набори та солодощі.



Окрім цього, обранець громади долучився до впорядкування прибудинкових територій на вулиці Гетьмана Мазепи 49 та проспекті Відродження 7, допоміг організувати свято для діток воїнів «Небесного легіону», профінансував виготовлення двох картин для музею Луцького братства. Також за підтримки Петра Нестерука у Луцьку відбулися «Командний чемпіонат України зі стронгмену 2017», «Фестиваль національної кухні» та багато інших заходів.

Після звіту Петра Нестерука жителі округу поставили депутату декілька запитань, окреслили проблеми, які потрібно вирішити найближчим часом та подякували, що ніколи не забуває своїх виборців.

Натомість Нестерук пообіцяв, що докладе чимало зусиль, аби покращити мікрорайон.

«Не хочу бути голослівним, а хочу виконати все, що запланував. Зокрема потрібно знову провести толоку у парку імені 900-річчя, впорядкувати прибудинкові території багатоквартирних будинків. Також хочу, щоб провели освітлення вулиць, прибудинкових територій та центральної алеї парку імені 900-річчя», – зазначив Петро Нестерук.

Окрім цього, планів та ідей в ініціативного депутата ще багато. Він планує реконструювати дитячий майданчик на території ДНЗ № 30, встановити криті зупинки на вулиці Гетьмана Мазепи, відремонтувати декілька прибудинкових територій та зробити капремонт доріг округу.

Одним словом, планів у Петро Нестерука вистачає, залишається їх реалізувати.

Варто додати, що мешканці округу № 22 тепло відгукуються про свого депутата і задоволені його роботою.

«Постійно звертаємося до нашого депутата, і він завжди допомагає. Ще, щоб відмовив, то такого не було ніколи», – розповідає мешканка округу Валентина.

«Петра Нестерука ми знаємо давно. Він допомагав нам і підтримував ще, коли ми створювали ОСББ в будинку. Він проводить багато різних акцій. Ми теж як можемо, так і підтримуємо його, допомагаємо. Багато цікавих проектів у Петра Калениковича, які він, ми надіємося, виконає. Він із тих людей, який не просто говорить, а ще й робить», – додала жителька вулиці Гетьмана Мазепи Інна.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За грати злодія
Відповісти
Подаруйте йому конфетку Рошен
Відповісти
Останні новини
Завжди йде на зустріч, - лучани про Петра Нестерука
08 грудень, 2017, 08:13