Роботу ковельського ветсанзаводу заблокували працівники

Роботу ковельського ветсанзаводу заблокували працівники
Ковельську філією ДП «Укрветсанзавод» заблокували заблокували самі ж працівники, сказавши, що не дозволять ті відходи вивозити.

Стало відомо, що 5 грудня працівниками ветсанзаводу був заблокований в’їзд на територію підприємства через невиплату їм заборгованості по заробітній платі, - пише Район.Ковель.

Виділяючи десятки мільйонів гривень на проведення різноманітних робіт, пов’язаних із діяльністю заводу, державні мужі просто «забули» про людей, які там працюють.

Після проведених перемовин начальства із протестувальниками, останні погодилися розблокувати в’їзд на ветсанзавод та повідомили, що у випадку не вирішення питання щодо виплати їм боргів по зарплаті вони знову заблокують підприємство.

Як вказує керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, заступник ковельського міського голови Андрій Товстига, вищезазначена інформація ставить під загрозу дотримання визначених термінів виконання робіт з переміщення відходів тваринного походження з території ветсанзаводу на підготовлену площадку і завантаження в залізобетонні резервуари для ізоляції, які передбачені заходами з ліквідації цієї надзвичайної ситуації.

Того ж дня, 5 грудня, відбулося засідання штабу з ліквідації надзвичайної ситуації техногенного характеру місцевого рівня під головуванням Андрія Товстиги, в якому взяли участь головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки виконкому Ковельської міської ради Оксана Козакевич, заступник начальника управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконкому Сергій Дудка, начальник управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини головного управління Держпродспоживслужби у Волинській області Анатолій Тимофіюк, начальник Ковельського міськрайонного управління ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Микола Король, начальник виробничо-господарського відділу ДП «Укрветсанзавод» Микола Науменко, заступник начальника Ковельського відділу поліції ГУНП у Волинській області, начальник слідчого відділення Олександр Ципко.

Втім, на засіданні першим питання розглянули хід виконання робіт з підготовки до вивезення відходів на нове місце зберігання, а не той факт, що доведені до відчаю робітники заблокували підприємство.
Звичайно ж, Анатолій Тимофіюк та Микола Науменко повідомили, що був заблокований в’їзд на ветсанзавод через борги по зарплаті.

«Зі слів доповідачів, вони довели до відома працівників Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод» про можливу відповідальність за втручання у проведення заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації», – йдеться у протоколі засідання.

Заслухавши інформації комісія вирішила: заступник начальника відділу поліції Олександр Ципко має забезпечити дотримання правопорядку при виконанні робіт з переміщення відходів з ветсанзаводу; начальник УКБ та ЖКГ виконкому Ковельської міськради Андрій Стернічук у випадку виникнення фактів перешкоджання цьому переміщенню повинен терміново інформувати поліцію. Оксані Козакевич доручили підготувати телефонограму до голови Волинської ОДА Володимира Гунчика про можливі зриви термінів виконання вищевказаних робіт.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Роботу ковельського ветсанзаводу заблокували працівники
07 грудень, 2017, 10:48