ПриватБанк пропонує знижки для луцьких кіноманів*

ПриватБанк пропонує знижки для луцьких кіноманів*
Поціновувачі кіно відтепер можуть насолоджуватися улюбленими фільмами та попкорном із вигодою. У рамках програми “Бонус Плюс” від ПриватБанку можна купити купон на знижку у кінотеатрі “Premier City”.

Морозні зимові вечори - саме час сходити у кіно в гарній компанії. А із програмою “Бонус Плюс” від ПриватБанку відвідувати кінотеатр “Premier City” стало ще вигідніше. Відтепер клієнти ПриватБанку можуть придбати купон, що дає можливість отримати знижку 40% на квитки на сеанси з 12.00 до 23.00 та попкорн власного приготування.

Із 7 до 12 грудня купон передбачає знижку на фільми "Ліга справедливості", "Щасливий день смерті", "Коматозники", «Хто в домі тато 2», "Коко", "За прірвою у житі", "Земля тролів". Надалі купони можна буде купити й на наступні стрічки, що будуть у прокаті.

Придбати купони можна на сайті, у Приват24 або у спеціальному додатку “Бонус Плюс”. Купуючи купон вартістю 15 гривень, ви отримуєте 2 промокоди, кожен з яких дає знижку 40%. Щоб отримати знижку, необхідно пред’явити роздрукований купон або купон в електронному вигляді (зі свого смартфону, планшета або будь-якого іншого гаджета). Одним купоном може скористатися 2 людини.

Переглянути інформацію про торгові точки - партнери програми “Бонус Плюс” та їхні адреси можна на сайті bonus.pb.ua, а також у спеціальному мобільному додатку “Бонус Плюс”.

Окрім того, на сайті “Бонус Плюс” можна підписатись на розсилку новин та першими дізнаватись про нові підключення та найкращі пропозиції від магазинів, ресторанів та інших закладів Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк пропонує знижки для луцьких кіноманів*
07 грудень, 2017, 20:27