Незареєстрований кандидат на голову Федерації футболу Волині оскаржуватиме рішення

Незареєстрований кандидат на голову Федерації футболу Волині оскаржуватиме рішення
Кандидат від Федерації футболу Луцького району Олександр Жуматій заявив, що рішення Федерації Футболу Волині не реєструвати його як кандидата на посаду голови Федерації є цинічним та буде оскаржуватися у відповідних органах.

Про це він повідомив під час позачергової конференції Федерації футболу Волині у четвер, 7 грудня.

Так, перед виборами надіслали листи від ФФ Волині з метою підготовки до конференції, в якому просили до 7 листопада 2017 року направити до адміністрації ФФВ про обрання двох делегатів, а також пропозиції щодо кандидатур на обрання голови.

Також він зазначив, що рішенням виконавчого комітету Федерації футболу Луцького району вирішили замінити кандидатуру на Олександра Жумантія.

«6 листопада ФФ Луцького району вчасно направила протокол в адміністрації ФФ Волині, на обрання мене кандидатом головою ФФ. Розуміючи неоднозначне ставлення від керівництва ФФ Волині звернувся у ФФ України направити фахівців з опрацювання протоколів та реєстрації кандидатів», - зазначив він.

Також він повідомив, що 15 листопада ФФВ направила обраним делегатам лист, що затверджено Кварцяного та Голинського в кандидати на посаду голови.

«Я звернувся до ФФУ за поясненням, чому мені відмовили. Я маю лист від Федерації Футболу України, в якому йдеться про те, що ФФУ вважає, що ФФ Луцького району належним чином здійснила висунення кандидатом Жуматія. Але комісія не зареєструвала мене кандидатом, а лише делегатом.

Я хочу зазначити, що керівництво ФФВ цинічно позбавило мене можливості балотуватися та провести передвиборчу кампанію. Я залишаю право звертатися у всі інстанції та оскаржувати рішення комісії. Виходить абсурд», - додав Жуматій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Незареєстрований кандидат на голову Федерації футболу Волині оскаржуватиме рішення
07 грудень, 2017, 13:20