Неповнолітній волинянин перевозив у салоні Audi викрадений ліс

Неповнолітній волинянин перевозив у салоні Audi викрадений ліс
Неповнолітній на Audi заробляв, вивозивши з лісу крадену деревину. Проте третій «рейс», який робив лісопорушник за напрямком «ліс – пилорама», виявився невдалим – автомобіль затримала група оперативного реагування ДП «Городоцьке ЛГ».

Про це інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Як зазначають працівники мобільної бригади, до них надійшла інформація, що у Троянівському лісництві (ДП Городоцьке ЛГ», Маневицький р-н) виявлено факт крадіжки готової продукції – соснових балансів довжиною 1,2 м.

У результаті посиленого патрулювання працівникам групи оперативного реагування та державної лісової охорони лісгоспу вдалося виявити та зупинити автомобіль Audi (до речі, знову «на бляхах»). Під час огляду у машині виявили деревину. Зробивши необхідні заміри, лісоохоронці встановили, що це – 0,5 куб. м балансів, які загадково зникали з лісового масиву.

На місце за викликом прибули працівники поліції.

У результаті спільних дій лісової охорони та правоохоронців було також встановлено, що цією автівкою вже зроблено третю «ходку» з відповідної ділянки Троянівського лісництва. Загалом лісокраду вдалося вивезли 1,5 куб. м деревини.

Проте третій раз став для хлопця невдалим. За цим фактом на нього відкрито кримінальне провадження. Автомобіль та деревину, що була в салоні, вилучено. Раніше вкрадену лісопродукцію, яка знаходилася на одній із нелегальних пилорам, секвестровано.

Крім того, з’ясувалося, що водій цього транспортного засобу – ще й неповнолітній. Тож відповідати за скоєні порушення хлопцю доведеться разом із батьками.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дійсно, честь і хвала недолюдам, які викрили "жахливий" злочин проти національної безпеки України.
P/S/ А те що тисячі кубометрів дров вивозиться з Волині і Карпат - це нікого не хвилює!!!
Прокляття ВАМ Всім на всі ВАШІ роди до 7-го покоління.
Відповісти
як завжди наша доблесна поліція на висоті а те що можелюдина немала чим палити то ніхто не подумав жахливий злочин !!!
Відповісти
Це факт, купи євробляху, створи власний бізнес! Про це кожен бляхар розповідає. Стільки нових стартапів, і все під час школи та університету. Вже навіть мінімалку до 4100 грн. піднімуть з 2018 року.
Відповісти
Продав Машку та воза, купив собі конкретного шпрота, зразу став бізнесменом, уклав договір поставки з пилорамою, це просто відпадний бізнес.
Відповісти
які пильні гайові! А пилорама в стані розпиляти чурака довжиною 1,2м?
Відповісти
На Волині 2 проблеми - полішукі і бляхі)
Відповісти
От блін і я аудюхою ліс возив)
Відповісти
Якщо лісгосп відправляє вагонами то все нормально пацан хапнув пару метрівок-твой дом-турма.У 2015 році я возив вагонстойку яка повинна була йти на бліндажі у зону АТО через 2 тижні близько 200 вагонів вагонстойки було виявлено у Венгріїї то може той пацан на ауді відправив ГА??????????????????
Відповісти
Останні новини
Неповнолітній волинянин перевозив у салоні Audi викрадений ліс
07 грудень, 2017, 13:54