Гендиректор «Волиньвугілля» звільняється, – ЗМІ

Гендиректор «Волиньвугілля» звільняється, – ЗМІ
Генеральний директор державного підприємства «Волиньвугілля» Олександр Зорін залишає посаду за власним бажанням.

Про це «Волинській правді» стало відомо із власних джерел.

Зауважимо, що Олександр Зорін був керманичем «Волиньвугілля» із вересня минулого року. До слова, за останні декілька років у кріслі очільника вугільного підприємства встигли побувати майже два десятки людей.

Зоріну ж також пророчили скоріше долю чергового «генерала»-одноденки, ніж стабільного, дієвого керівника. Утім, він пробув у кріслі очільника підприємства найдовше. Як зауважують представники гірничої галузі, з-поміж його досягнень на посаді – те, що шахту №9 «Нововолинська», незважаючи на невтішні прогнози, вдалося розвивати, а не «похоронити».

Нагадаємо, що 5 грудня під час зустрічі із представниками шахтарських колективів голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик повідомив, що готує подання на Кабінет Міністрів з проханням звільнити генерального директора державного підприємства «Волиньвугілля» Олександра Зоріна.

Довідково:

Олександр Зорін, 1959 року народження, працював на шахті №42 «Курахівка» (нині ВП «Шахта «Курахівська»), що входить до складу ДП «Селидіввугілля» і розташована в західній частині Донбасу. З серпня 2003 р. керував вугільним підприємством. Повний кавалер «Шахтарської слави», Почесний механізатор вугільної промисловості, депутат міської ради міста Селидове.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Гендиректор «Волиньвугілля» звільняється, – ЗМІ
07 грудень, 2017, 16:46