«Динамо» розгромило «Партизан» і вийшло в плей-оф Ліги Європи

«Динамо» розгромило «Партизан» і вийшло в плей-оф Ліги Європи
"Динамо" у матчі 6 туру Ліги Європи у Києві приймало сербський "Партизан".

Кияни забезпечили собі вихід в 1/16 Ліги Європи заздалегідь, однак обидві команди визначали, хто з них вийде з групи з першого місця, - пише 24 канал.

Тренер "Динамо" вдався до традиційної ротації у цьому матчі, довіривши місце у старті молодому Миколі Шапаренку. Решта гравців – доволі очікувані, включно з Жуніором Мораєсом попереду, Віталієм Буяльським під форвардом, Віктором Циганковим на фланзі та Євгеном Хачеріді у центрі захисту. Місце у воротах зайняв Григорій Бущан.

Першим небезпечний момент створили гості – Евертон Луїс потужно приклався з-за меж штрафного майданчика вже на 5 хвилині гри. Динамівців врятувала перекладина воріт.

Відповіли на це кияни вже за мить голом. Мораєс теж наважився на удар здалеку. Воротар Владімір Стойковіч вирішив відбити удар, і м’яч потрапив до Миколи Морозюка, який пробив по вже неприкритих воротах.

Саме Морозюк став співавтором усіх гольових моментів у першому таймі. На 28 хвилині він міг робити дубль, але віддав пас на Мораєса – бразилець забивав майже з лінії воріт. Дубль Мораєс зробив з пасу все того ж Морозюка ще через три хвилини – захисник уникнув офсайду і віддав черговий результативний пас.

І навіть гол у ворота "Динамо" не обійшовся без Морозюка. Гравець у власному штрафному майданчику збив гравця суперника, і суддя призначив пенальті. Марко Євтовіч пробив у правий від себе кут. Бущан вгадав куди битиме гравець Партизану, але дотягнутися до м’яча не зумів.

Серби значно додали у другій половині зустрічі. Все той же Євтовіч пробивав у дальній кут воріт, Леандре Тавамба з декількох метрів влучив у лице Бущану.

Знову розгромним рахунок "Динамо" зробило завдяки Мораєсу. Циганкова збили у штрафному майданчику, і суддя призначив пенальті. Форвард чітко реалізував удар з 11-метрової позначки.

Єдина сумна новина для фанатів "Динамо" у цьому матчі – прощання з київскьким клубом Домагоя Віди. Центральний захисник покине команду у зимове трансферне вікно.

Відтак Динамо впевнено закінчило виступи на груповому турнірі Ліги Європи, повісвши перше місце у групі B. Тепер же команда очікуватиме жеребкування, щоб дізнатися ім’я суперника в 1/16 Ліги Європи.

"Динамо – "Партизан" 4:1.

Таким чином, перемігши сербський «Партизан», «Динамо» забезпечило собі перше місце у групі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Динамо» розгромило «Партизан» і вийшло в плей-оф Ліги Європи
07 грудень, 2017, 22:22