На Волині за місяць зловили 37 браконьєрів

На Волині за місяць зловили 37 браконьєрів
Працівниками Волинського рибоохоронного патруля спільно із громадськими інспекторами, працівниками поліції та екологічної інспекції під час проведення рибоохоронних рейдів за листопад місяць було викрито 45 порушень.

З виявлених порушень зафіксовано: 19 – грубих за ч.4 ст. 85 КУпАП, 14 порушень любительського рибальства за ч.3 ст.85 КУпАП; 4 – за ст. 88-1 КУпАП, пов’язаних із незаконним збутом водних біоресурсів. Складено 8 безгосподарських актів згідно яких вилучено 32 од. заборонених знарядь лову.

За місяць рибоохоронними патрульними було затримано 37 порушників. Вилучено 20 сітних знарядь лову та у місцях реалізації – 12 кг риби. По 19 справах, матеріали були направлені в районні суди для притягнення порушників до адміністративної відповідальності відповідно до норм чинного законодавства.

Волинський рибоохоронний патруль нагадує, в управлінні рибоохорони функціонує цілодобова телефонна «гаряча» лінія: (0332) 24-35-77, 067-360-78-40. Якщо ви стали свідком факту браконьєрства, то просять повідомити про це Волинський рибоохоронний патруль за вказаними номерами.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
майбуть до риби забули приписати два нулі ато з свтки по 450 гр риби - майте совість не смішіть людей!!!
Відповісти