Конкурент Кварцяного привітав його з перемогою

Конкурент Кварцяного привітав його з перемогою
Новообраного голову Федерації футболу Волині Віталія Кварцяного привітав із обранням його опонент, заступник прокурора Волині Ярослав Голинський (на фото).

Про це пише Перший.

«Вітаю Віталія Володимировича з перемогою у другому турі на виборах голови Федерації футболу Волині. Він заслужена і знана у футбольному колі людина. Мені приємно було брати участь у виборчій кампанії з сильним опонентом. Але у зв’язку з тим, що перемога Кварцяного відбулася у другому турі, бо у першому йому невистачило більшості голосів, то відчуваю у моїй команді потенціал та горджуся тим, що зміг переконати деяких делегатів у потребі змінити підходи до розвитку волинського футболу», - сказав екс-кандидат на посаду голови ФФ Волині Ярослав Голинський.

Він також наголосив, що його команда слідкуватиме за діяльністю федерації волинського футболу, а за потреби – готова надати допомогу.

«Похвально, що Віталій Кварцяний у своєму виступі виявив бажання працювати з нами, я готовий у вільний від роботи час допомагати у юридичних питаннях. Моя команда готова протягнути руку допомоги для Федерації футболу Волині, щоб розвивати цей вид спорту у нашій області», - поділився планами Голинський.

На думку Ярослава Голинського, деякі делегати не підтримали його кандидатуру, оскільки не хочуть змін.

«Не хочуть змінювати напрямок керування футбольним господарством і довірити його людям, які є менеджерами, адміністраторами. У них бачення таке, що очолювати волинську федерацію має заслужена футбольна людина. Це не так. В першу чергу, це має бути хороший керівник і менеджер, - принаймні це стає звичним явищем у Європі», - наголосив Ярослав Голинський.

Насамкінець екс-кандидат на посаду голови Федерації футболу Волині побажав Кварцяному успіхів на новій старій посаді та порадив не повторювати минулих помилок.

«Сподіваюсь, що моя програма та критичні зауваження допоможуть та покращать стан справ у футбольному господарстві Волині», - сказав Ярослав Голинський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Голинській ти сам помінявся при всіх владах як політична повія,своїй задньому місцю тепло находиш
Відповісти
Останні новини
Конкурент Кварцяного привітав його з перемогою
08 грудень, 2017, 18:53