Тренер з Нововолинська став «заслуженим»

Тренер з Нововолинська став «заслуженим»
Тренер-викладач з гандболу Нововолинської дитячо-юнацької спортивної школи Анатолій Корнієвський удостоєний державної відзнаки.

Звання «Заслужений тренер України» він отримав як перший наставник майстра спорту міжнародного класу Артема Козакевича. У складі національної збірної України з пляжного гандболу нововолинець став срібним призером Чемпіонату світу, пише сайт Волинської держтелерадіокомпанії.

У Нововолинській дитячо-юнацькій спортивній школі із вихованцями займаються 9 тренерів-викладачів. Кожен із них «запалив» не одну зірку на небосхилі спорту. Проте визнання на державному рівні удостоївся поки лише Анатолій Корнієвський, тренер-викладач із гандболу з 35-річним стажем.

Анатолій Корнієвський «подружився» з гандболом з дитячих років. Своїм захопленням завдячує вчителю фізкультури школи №2 Василю Горбаю, який першим у шахтарському місті почав розвивати гандбол.

Удосконалив свою спортивну майстерність Анатолій Корнієвський, навчаючись у Луцькому педінституті імені Лесі Українки. Коли повернувся до Нововолинська, перейняв естафету у шкільного вчителя. Спорт став справою його життя.

Вихованці Анатолія Корнієвського навчаються у спеціалізованих спортивних закладах і успішно виступають за національні молодіжні збірні України. Талановитих спортсменів не оминають увагою столичні тренери. Завдяки хорошій школі нововолинці – постійні учасники престижних зустрічей.

Торік вихованці Анатолія Корнієвського стали переможцями обласної спартакіади з гандболу серед школярів. Також вийшли у фінал чемпіонату України з гандболу на призи клубу «Стрімкий м’яч» серед школярів 2000-го року народження.

Не усі вихованці Анатолія Корнієвського стали спортивними зірками. Але це тренера не засмучує. Важливо, що гандбол вберіг їх від негативного впливу вулиці, додав сили і долучив юних до здорового способу життя, йдеться у повідомленні ВОДТРК.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тренер з Нововолинська став «заслуженим»
09 січень, 2013, 11:43