Під Львовом підірвали автобус польських туристів

Під Львовом підірвали автобус польських туристів
У Львівській області на парковці біля готелю невідомі пошкодили припаркований автобус MAN іноземної реєстрації.

Інцидент стався напередодні ввечері в одному з сіл Пустомитівського району, повідомляє прес-служба обласної поліції в неділю, 10 грудня, - пише Корреспондент.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що в результаті події ніхто не постраждав і підтвердили, що в автобусі пошкоджено зовнішню обшивку багажного відділення й бічні шибки. Обставини події з'ясовуються.

Своєю чергою, координатор групи "Варта 1" у Facebook Ігор Зінкевич уточнив, що автобус був припаркований на стоянці біля готелю "Панська гора" в селі Сокільники. За його інформацією, пошкодження обшивки автобуса й бічного скла сталося внаслідок потрапляння невідомого вибухового предмета, що кинули зловмисники.

"Біля кільцевої дорои на стоянці готелю "Панська Гора" невідомим вибуховим пристроєм пошкодили зовнішню обшивку й бічне скло автобуса марки МАN, польської реєстрації. У момент вибуху в автобусі не було нікого - постраждалих немає", - написав він.

Інцидент вже засудив і міністр закордонних справ Павло Клімкін.

"Хтось наполегливо намагається посварити нас з Польщею і зірвати візит президента Анджея Дуди. Зробимо все, щоб розслідувати цей інцидент. А провокаторам скажу - не вийде!" - написав міністр у Twitter.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: автобус
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Під Львовом підірвали автобус польських туристів
11 грудень, 2017, 09:48