Apple планує випустити дешевий iPhone

Apple планує випустити дешевий iPhone
Американська компанія Apple має намір випустити дешеву версію iPhone, за допомогою якої планує домогтися переваги в Китаї та інших країнах, чисельність населення яких швидко зростає.

Нові смартфони будуть зроблені з дешевих матеріалів, а їх поява у продажу очікується ближче до другої половини року, пише ТСН.

З технічних подробиць згадується лише великий екран, який подобається покупцям.

Зазначимо, що випуск недорогого iPhone вже називають різкою зміною концепції в Apple. За Стіва Джобса компанія зазначала про прихильність до виробництва товарів класу premium.

Мабуть, на позиції керівництва Apple позначилася конкурентна війна з виробниками гаджетів на платформі Android, які вельми успішно діють на ринках Азії, йдеться у повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Apple
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тупі америкоси! Китайці копії iPhone за 800 грн. штампують і не жужжать і якість не гірше ніж в оригінала, а вони на їхній ринок захотіли? Та вони скоро весь ринок америки сожруть і водичкою зап'ють! Пізно спохватились! Жадность фраера сгубила...
Самі "їжте" свої iPhone!!!
Відповісти
Лише тупі та фінансово обмежені дописувачі купують *копії iPhone за 800 грн*, ще й заявляють що й *якість не гірше ніж в оригінала*. Напевне тому, що оригінала ніколи в руках не тримали.
Відповісти