Луцькі судді частково переїхали

Луцькі судді частково переїхали
Частина суддів Луцького міськрайонного суду з 11 грудня 2017 року працюватимуть за новою адресою.

Про це йдеться на сторінці суду у мережі Facebook.

Судді та працівники апарату суду, які перемістились з приміщень, що по вулицях Шевченка,39 та Сенаторки Левчанівської, 1, працюватимуть за адресою: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 24.

Зокрема, за адресою: м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 24, працюватимуть судді: Гринь О.М., Кирилюк В.Ф., Подзіров А.О., Пушкарчук В.П., Рудська С.М., Філюк Т.М., Черняк В.В., їх помічники, секретарі судових засідань, а також, відділ забезпечення розгляду цивільних справ та справ адміністративного судочинства.

Тимчасово за адресою: м. Луцьк, вул. Сенаторки Левчанівської, 1, працюватимуть судді: Кихтюк Р.М., Пахолюк А.М., Присяжнюк Л.М., їх помічники, секретарі судових засідань, а за адресою: м. Луцьк, вул. Шевченка, 39, суддя Олексюк А.В. та його помічник і секретар судових засідань.

Зазначається, що вхідна кореспонденцію по кримінальних провадженнях та справах про адміністративні правопорушення буде прийматися за адресою: місто Луцьк, вулиця Конякіна, 3, по цивільних та адміністративних справах за адресою: місто Луцьк, вулиця Лесі Українки, 24.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд, переїзд
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Суддя Олексюк А.В. не повторить долю судді Я.М.,котрий, осідлавши телефонне право, мав наглість в свій час пхати безсоромні очі до облгазети, вдаючи аса суддівської думки ?..
Відповісти