Минулоріч волиняни менше турбували податківців

Минулоріч волиняни менше турбували податківців
Протягом 2012 року до волинських податківців надійшло 493 письмових звернення громадян.

Це вп’ятеро менше, ніж у 2011 році, повідомили у секторі забезпечення доступу до публічної інформації та розгляду звернень громадян ДПС у Волинській області.

Як свідчить аналітика, більше третини звернень громадян стосувалися питань, пов’язаних із присвоєнням ідентифікаційного номера. На розгляді у податківців торік було 185 таких звернень.

Особливостями оподаткування доходів підприємницької діяльності цікавилося 83 волинянина, а окремими моментами нарахування податку на доходи фізичних осіб – 11. Про питання, пов’язані із контрольно-перевірочною роботою податківців, йшлося у 56 зверненнях. З питань суду та слідства від волинян надійшло 28 письмових звернень. Про ймовірні факти ухилення від сплати податків органи ДПС волинян інформували 20 разів.

У решті заяв громадяни піднімали питання справляння загальнодержавних і місцевих податків, податкової соціальної пільги, трудових спорів тощо.

Із більшості піднятих питань фахівці податкової служби в області надали роз’яснення, або ж вирішили питання позитивно. І лише у п’ятьох випадках відмовлено.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: податкова
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.