«Озеленення» Луцька у листопаді і грудні коштувало майже мільйон

«Озеленення» Луцька у листопаді і грудні коштувало майже мільйон

У листопаді та грудні департамент житлово-комунального господарства Луцької міськради заплатив майже мільйон гривень за статтею «озеленення території та утримання зелених насаджень».

Про це повідомляє Волинь24.

Згідно з інформацією, оприлюдненою порталом публічних фінансів Є-Дата, у листопаді на такі потреби пішло 535 тисяч гривень, а в грудні – 446 тисяч.

«Є заходи на меморіалах, прибирання і розчищання. Є очищення клумб. Щось підкошували. Ви ж бачите: зі всіх клумб в місті забрана зелень, зачищено все. Безплатно ж цього ніхто не робить», – пояснив директор департаменту ЖКГ Юрій Крась.

Найбільше коштів на «озеленення» в листопаді-грудні отримало комунальне підприємство «Парки і сквери» – 585 тисяч гривень.

Виділяли кошти також ТОВ «ЛуцькТерКомСервіс» (173,5 тисячі гривень) та трьом «жекам» – ТОВ «М.Ж.К.» (128,4 тисячі гривень), ЖКП №2 (54,4 тисячі гривень) і ЖКП №11 (39,8 тисячі гривень).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Напевно траву в зелений колір фарбували
Відповісти
В нас, по пр. Перемоги, 21 ЖЕК №8 попиляв здорові дерева, лишивши аварійні, вивезли 2,5 вантажівки деревини в невідомому напрямку? Дерева зрізали не ті, що вказані в ордері на знесення! То для того Крась підписував цей папірець? Для того їм гроші виділяли? Скоти!
Відповісти
Останні новини
«Озеленення» Луцька у листопаді і грудні коштувало майже мільйон
11 грудень, 2017, 22:19