Підліток відлупцював ногами товариша під заклики натовпу. ВІДЕО

Підліток відлупцював ногами товариша під заклики натовпу. ВІДЕО
Скандал на Дніпропетровщині – школяр нещадно бив свого ровесника на очах друзів, які підбурювали кривдника та знімали усе це на мобільні телефони.

Від першого ж удару ногою у живіт підліток впав на землю, нападник не зупинився, – vйдеться в сюжеті ТСН.

Спочатку все має вигляд веселої гри підлітків. Усміхнений юнак перемовляється зі своїми друзями, вони позують на камеру. У розмові проскакують нецензурні слова. І вже за мить, нібито веселий маленький хлопець перетворюється на ката.

Жодному свідку побоїща, які ще й підбурюють нападника, немає 18. Відео на мобільний телефон знімає одинадцятикласник, решта всі молодші.

«Перший удар був по животу. Я впав і почав задихатися, і він мене почав забивати ногами. Голова паморочилась і нудило, і ребра боліли. Кричав, щоб мене не били більше», – розповідає постраждалий юнак 8-класник Андрій, який і є жертвою знущань. Нападник – 13-річний Славко Мануйлов.

«Хтось сказав йому, я на нього говорив пакості, хоча я на нього нічого не говорив», – каже Андрій.

Відео побиття в мережі знайшли однокласники Андрія, надіслали вчительці. Останньою про все дізналася мама Андрія й одразу написала заяву в поліцію.

У поліції кримінальне провадження одразу відкривати не стали. Чекали на висновки експертизи. Але подзвонили батьку нападника і попросили прийти з дитиною і дати пояснення. Той так і не з’явився. А ТСН телефоном спочатку пояснив, що немає часу зустрічатися, бо ж спілкується з адвокатами. А згодом – узагалі вимкнув телефон.

17-річний Максим, який усе фільмував, на камеру спілкуватися теж не схотів, поза нею розповів, що знімати відео його попросив сам Мануйлов, на його ж телефон. Як кадри з’явились у мережі, не знає та додає – окрім нього усе знімали ще троє присутніх. Попри це, на думку юриста, саме одинадцятикласник єдиний може дістати реальне покарання.

«Посібництво або організація цього кримінального правопорушення і буде розглядатися з точки зору цієї особи», – розповідає юрист.

Кривдник – молодший 14-ти років, до того ж ушкодження, які він завдав, – легкі, кажуть у поліції. Тож максимум, що загрожує його батьку – сплата за лікування та моральні збитки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це прямий доказ того що робить з психікою дітей компюторні ігри переглядання фільмів зі сценами насильства. І особливо безконтрольний показ боїв без правил. Це росте майбутьний злочинець. Де поліція? Де соціальні хвальоні служби? Його треба до психіатра.
Відповісти
Останні новини
Підліток відлупцював ногами товариша під заклики натовпу. ВІДЕО
12 грудень, 2017, 13:14