Клімчук пояснив, чого хоче бути головою обласної Федерації футболу

Клімчук пояснив, чого хоче бути головою обласної Федерації футболу
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук готовий очолити Федерацію футболу Волині, а нинішнього голову Василя Столяра за певних умов взяти у заступники.

Про це Клімчук розповів 9 січня.

Нагадаємо, що у листопаді 2012 року у Федерації футболу Волині назрів конфлікт між заступниками голови Олександром Жуматієм й Василем Кохановським та нинішнім головою Василем Столяром.

Жуматій переконує, що Столяр нічого не робить для федерації, а сам Столяр називає зміну керівництво рейдерським захватом.

Нині на місце голови федерації претендують Василь Столяр, нардеп Юрій Савчук та голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, кандидатуру якого підтримує і Столяр.

На запитання, чи погодиться Клімчук очолити федерацію, якщо буде позитивне рішення конференції делегатів, голова Волинської ОДА відповів ствердно. Однак обмовився, що лише очолювати ФФВ буде лише короткий період часу.

«Якщо затвердять - так. На певний період часу, на короткий», - зазначив Клімчук.

«Я розумію Федерацію футболу Волині так: дитячий футбол, дорослий футбол, там де міцні господарства, пошуки спонсорів, формування нових команд, турніри, поїздки, спілкування... Село збирається на футбол за своїх хлопців вболівати. Оце так я розумію Волинську федерацію футболу», - зазначив Клімчук.

Губернатор каже, що має адміністративний ресурс, аби спонукати голів районних адміністрацій та міських голів відбудовувати стадіони.

Він зазначив, що природа конфлікту за місце на посаді голови ФФВ його не цікавить.

А Василя Столяра, якщо він буде безпосередньо виконувати функції, він бачить його своїм замом.

«А якщо начальником при начальнику, то ні», - додав Клімчук.

«Футбол, де за 7 мільйонів євро продають гравців, за 27 купують мене не цікавить. Я в тому ділі нічого не розумію, але я розумію, що таке масовий вид спорту. Що це для людей треба, для настрою, для креативу, для здоров’я», - зазначив губернатор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ясненько: донецькі почали формування пакету голосів для передання повноважень по організації спільного з Росією чемпіонату.
"На короткий час" - на одну коференцію ФФУ. Більше не треба.
Відповісти
Да это утопия - идея этого чемпионата! Все это понимают и на это не пойдут! Почти все страны бывшего СССР от этого отказались и у виска покрутили инициаторам этой идеи!:)
А федерации тут абсолютно ничего не решают, клубы-то все частные! Вот Ахметов пусть свой Сахтел заявляет и с Зенитом играет!:) Бредос!!!
Відповісти
Ви хоч знаєте структуру формування голосів при голосуваннях в ФФУ?

Чого б географ перся туди, де його ніколи не було? Заданіє партії.
Відповісти
На фото губернатор руки простер, прямо как батюшка.
Відповісти
Бред голови ОДА
Відповісти
Останні новини
Клімчук пояснив, чого хоче бути головою обласної Федерації футболу
09 січень, 2013, 16:01