Скандальна справа Димінського: слідство довело причетність до злочину олігарха

Скандальна справа Димінського: слідство довело причетність до злочину олігарха
Петро Димінський був беспосереднім учасником смертельної ДТП, що сталась на Львівщині наприкінці серпня.

Про це пише Gazeta.ua.

"Слідство встановило безпосередню участь власника ФК "Карпати" та телеканалу ZIK Петра Димінського у смертельній ДТП на Львівщині у серпні 2017 року, внаслідок якої загинула 31-річна жінка. Слідчим шляхом встановили, що саме Димінський був за кермом того "Мерседеса", - йдеться в повідомлені.

А от міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відмовився коментувати цю справу і порадив слідкувати за офіційною інформацією.

"Ці адвокати досить багато спекулюють у медійному полі, в тому числі і з висловлювань політиків. Тому я не коментую кримінальне провадження, але наполегливо рекомендую вам стежити за сайтом Національної поліції сьогодні-завтра", - сказав міністр МВС.

Нгадаємо, що 18 серпня на трасі Львів – Краковець в ­автомобільній аварії загинула 31-річна Наталія Тріла із села Ямельня. Її Opel Astra протаранив Mercedes S 65 AMG 62-річного Петра Димінського. Він — власник футбольного клубу "Карпати" й телеканалу "ЗІК". Провину за ДТП узяв на себе охоронець мільйонера 43-річний Андрій Борщ. 20 серпня Галицький районний суд Львова заарештував охоронця бізнесмена, проте 5 вересня йому змінили міру запобіжного заходу і відправили під цілодобовий домашній арешт. Сам Димінський за кілька днів після аварії втік до Швейцарії, де переховується досі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Скандальна справа Димінського: слідство довело причетність до злочину олігарха
12 грудень, 2017, 15:48