У волинського нардепа обіцяють віддати смітники селянам навесні, але за гроші

У волинського нардепа обіцяють віддати смітники селянам навесні, але за гроші
Благодійний фонд народного депутата, власника АПК «Пан Курчак» Сергія Мартиняка обіцяє повернути смітники у села виборчого округу № 20, які зникли напередодні Нового року.

Як розповів телеканалу «Аверс» голова агропромислової групи «Пан Курчак» Анатолій Аршулік, 148 дарованих сміттєвих баків позабирали з округу тому, що програму «Чисте село» поки «законсервовано» до весни.

Продовжиться програма навесні, щоправда не буде безкоштовною.

Нагадаємо, у селі Копачівка Рожищенського району напередодні Нового року зникли усі смітники, які перед виборами встановив благодійний фонд «Європейський вектор» ще тоді кандидата у народні депутати Сергія Мартиняка.

Про те, що смітники напередодні Нового року зникнуть, сільський голова Олег Харчук знав. Мовляв, згідно з усними домовленостями (договорів про вивіз сміття не було), контейнери мали стояти лише до 2013 року.

«В зимовий період складні кліматичні умови. І досить таки проблематично було доїжджати до тих контейнерів. Тим паче, що позамітало дороги. А розчищати дороги ми не маємо змоги. Це прерогатива місцевої влади. Тому їх (контейнери, – ред.) треба було зібрати», – пояснив Анатолій Аршулік.

До весни контейнери, запевняє Аршулік, зберігатимуть на спеціальній базі у Локачинському районі, щоб їх не понищили і не покрали. Бо два контейнери досі не може знайти міліція.

Тим часом у Копачівській сільській раді вже є договір на вивіз сміття із Рожищенським комунгоспом. За його умовами, це коштуватиме для одного жителя – 5,5 гривень у місяць.

Зауважимо, до 20-го виборчого округу належать села Горохівського, Локачинського, Луцького, Рожищенського і Турійського районів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ги-ги-ги знову ЛОХІВ розвели по повній програмію. А Сергійко молодець- бо тепер він депутат ВР!
Відповісти
Каша-малаша. Чому смітники зникли, якщо сільський голова був попереджений? Суперечите самі собі. Питання чому сільський голова не повідомив мешканців? Смітники ж були не для нього самого, то чому це стало такою новиною для мешканців?
Відповісти
Мартиняк придбав контейнери за свої гроші і в них впродовж року безкоштовно вивозив сміття. Чи ті, хто цим користувався, вважають, що Мартнияк їм повинен усе життя робити таку послугу!?
Відповісти
його ніхто не змушував. це була нібито благодійна допомога...прог гроші мови не йшла.
Відповісти
А казав я вам, награється й поверне, як палиця нептуна.
Відповісти
Продавая голос, нужно думать о завтрашнем дне, а не о вчерашнем.
Відповісти
Останні новини
У волинського нардепа обіцяють віддати смітники селянам навесні, але за гроші
09 січень, 2013, 15:31