Перший ювілей: донька загиблого бійця мріє про сюрпризи

Перший ювілей: донька загиблого бійця мріє про сюрпризи
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: 050-973-44-84; 0997508538; 0989481450.

Невдовзі свій 5-й день народження святкуватиме Софійка Михальчук. Дівчинка ходить в садочок у с. Борохів. Вона дуже схожа на тата. Дівчинці було два роки, коли він пішов в АТО. Михальчук Віктор був старшим лейтенантом, заступником командира роти 51-ї окремої механізованої бригади, здобув військову освіту на кафедрі військової підготовки при Чернівецькому національному університеті ім. Ю. Федьковича у 2002-2003р (командир механічного взводу на БМП). 25 серпня в боях за Іловайськ опинився в оточені поблизу с. Кутейникове під постійним обстрілом, де й отримав смертельне осколкове поранення.

Поховали Віктора у м. Дніпро як тимчасово невстановленого захисника України. А тим часом у рідному селі молода дружина та доньки безперестанно молилися, щоб він знайшовся живим та неушкодженим, молилися рік… І лише у липні тіло воїна було опізнане по ДНК та перепоховане 05.08.2015 р. на малій Батьківщині у с. Піддубці.

Інформація про батька дівчинки є у Книзі пам’яті.

Софійка пам'ятає його, постійно переглядає фотографії, пригортає їх до себе та цілує. Дуже сумує за ним і просить маму: «Їдемо до татка». І як заходить на кладовище, не чекаючи, біжить і вигукує «Татко, татко!».

Хоч Софійка ще маленька, але з старшою сестричкою Ангелінкою допомагає мамі. Дівчинка мріє стати лікарем. Її перші пацієнти – мама, бабуся та сестричка. Софійка полюбляє кататись на велосипеді, гратись іграшками, дивитись мультики про пінгвінів, Свинку Пепу та ін.

Дівчинка любить тваринок, як заходить в зоопарк говорить: «Привіт, друзі! Я за вами сумувала». Її домашні улюбленці – кролики та котик Сімба. Мама Наталія любить на дівчинку казати: «Ти моя Софійка», а вона каже: «Мамо, я королева Софія», це тато їй вибрав таке ім'я. Дівчинка дуже активна і на місці ніколи не сидить.

Мама додає, що допомогу від держави вона отримала у повному обсязі, але з кожним роком проблеми збільшуються. Зокрема зараз родина всі фінансові надходження спрямовує на ремонт житла, яке придбали за державною програмою підтримки сімей загиблих.

Маленька красунечка Софійка чекає на приємні сюрпризи у свій день народження.Тож охочі можуть допомогти влаштувати дитині свято.

Інформація для благодійників: Михальчук Софія Вікторівна – 5 років (28.12.2012). Розмір одягу: 128. Розмір взуття: 29.
Омріяний подарунок: приємні сюрпризи.

Маєте бажання підтримати іменинників – переказуйте кошти координатору проекту (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.