Луцький ресторан спіймали на продажі алкоголю у заборонений час

Луцький ресторан спіймали на продажі алкоголю у заборонений час
Бармен ресторану "Ліон" у Луцьку порушив правила торгівлі алкогольними та слабоалкогольними виробами з 22:00 до 8:00.

Він продав клієнтам алкоголь на винос, - інформує прес-служба департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Тепер працівнику ресторану доведеться завітати на засідання адміністративної комісії за місцем реєстрації, адже на нього склали адміністративний протокол за ч.2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чистой воды бред. Я имею полное право купить в ресторане бутылку вина после 22:00, попросить ее открыть, и спокойно идти домой с ней. В момент покупки, бутылка становится моей собственностью. У нас нету запрета на перенос и транспортировку собственных вещей по улице после 22:00, главное под баром прямо не бухать.
Відповісти
А нікому не здається, що це провокація! Провокація! Яку засуджують наш президент та сам Генеральний прокурор!!!Якщо в нас заборонена провокація хабаря чиновнику, то чому дозволена провокація покупки?А на коліна перевіряючі падали? бо кажуть навіть до такого доходять.
Відповісти
На коліна перевіряючі майже падали,точніше один з них.Це була чистої води провокація на моїх очах)) Спочатку молодий чоловік клянчив у бармена дівчини пляшку вина,мов з дружиною річниця весілля і хоче зробити сюрприз дружині.Йому відмовляли,пропонували прийти з дружиною.Потім "перевіряючий" звернувся до одного з гостей аби через нього йому продали цю пляшку сухого червоного вина.І коли вже відпочиваючий "зжалився і увійшов у становище юбіляра весілля" ,сам купив і передав цю пляшку вина молодій людині,який через п'ять хвилин виявився представником муніципальної міліції.
Ну як вам методи?
Як підхід до роботи?
Як взагалі можна оцінювати всю цю ситуацію?
Відповісти
В цьому ресторані ЛІОН безпроблем можна купити АЛКОГОЛЬ в заборонений часпісля (22:00, представникам муніципальної міліції дякую за виконання своєї роботи!!!!
Відповісти