Бо красиво: паркан біля управління освіти подорожчав удвічі

Бо красиво: паркан біля управління освіти подорожчав удвічі
Адмінбудівлю управління освіти Луцької міської ради планують обгородити парканом. Обираючи який варіант кращий, зупинилися на кованій огорожі, аби вигляд будівлі у центрі міста був естетично привабливим.

Про це йшлося під час засідання постійна комісії Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму, - пишуть Волинські новини.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова зауважила, що надійшла пропозиція з управління освіти виділити додаткові кошти на встановлення паркану.

«Згідно з минулим проектом, на це закладали 75 тисяч гривень. Наразі надішла пропозиція передбачити ще 70 тисяч гривень. Ці зміни пропоную ухвалити під час перерозподілу бюджетних коштів», - розповіла головний фінансист Луцька.

Втім, додаткове фінансування не сподобалося члену комісії Павлу Данильчуку, який зауважив, що раніше передбачили вдвічі меншу суму, якої має вистачити.

Рішення щодо додаткового фінансування обґрунтувала начальник управління освіти міської ради Зіновія Лещенко. «Спочатку думали встановити сітку. Але, обговоривши всі варіанти, вирішили передбачити ще кошти та встановити кований паркан. Це центр міста і вигляд має бути естетичний», - наголосила освітянка.

Присутні члени комісії підтримали пропозицію додаткового фінансування та рекомендували депутатам міськради підтримати це рішення під час наступної сесії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші, Луцьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Управління освіти не режимний обєкт, не стратегічна база, навіть не управління СБУ чи МВС. Викидайте цю совкову моду на високі забори. Ви ж тратите великі державні кошти на закордонні відрядження "по обміну досвідом". Та вже давно все обсаджується декоративними рослинами і клумбами. Високий паркан признак дурного тону. Захочуть бікрасти - вкрадуть разом із парканом
Відповісти
українським партрійотам управління освіти не потрібне! І освіта не потрібна!
Відповісти
В той же час на реальні заходи з ІНФОРМАТИЗАЦІЇ області виділяється "чпуй"... Краса! Електронне урядування, мать його так!
Відповісти
Ліпше паркан з туй чи кущів. Екологічно і гарно
Відповісти
А взагалі, то був зимовий будинок братів-графів...
Відповісти
я дуже зрадів коли демонтвали попередній - думав, його взагалі не буде... (((
городяться вони...
Відповісти
Останні новини
Бо красиво: паркан біля управління освіти подорожчав удвічі
13 грудень, 2017, 22:14