У Луцьку поліція просить у влади майже 3 мільйони гривень

У Луцьку поліція просить у влади майже 3 мільйони гривень
У Луцьку сьогодні, 14 грудня на позачерговому засіданні виконкому міської ради обговорювали проект рішення «Про Програму забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2018-2020 роки».

Про це інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

Заступник начальника Луцького відділу поліції управління Національної поліції у Волинській області Леонід Прокопчук наголосив, що прийняття програми дасть можливість активізувати діяльність органів місцевого самоврядування, пов'язану з профілактикою правопорушень. Покращить систему профілактики правопорушень, спрямовану на соціальну адаптацію осіб, звільнених з місць позбавлення волі, посилить боротьбу з алкоголізмом, наркоманією, злочинністю та бездоглядністю неповнолітніх, іншими антисоціальними явищами.

Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації програми, становить 2 млн 810 тис. грн.

У ході обговорення проекту рішення члени виконавчого комітету, зокрема Олександр Серватович та Ігор Муковоз, зазначили, що необхідно піднімати питання збільшення штатної чисельності дільничних інспекторів, адже 23 людини, які працюють на округах, це дуже мала кількість для Луцька.

Обговорювали також програму “Безпечне місто”, яка розроблялася раніше, але так і не запрацювала, оскільки потребує доопрацювання. Після обговорення члени виконавчого комітету підтримали проект рішення.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку поліція просить у влади майже 3 мільйони гривень
14 грудень, 2017, 10:58