У Росії судять резонансного серійного вбивцю

У Росії судять резонансного серійного вбивцю
Новосибірський обласний суд розглядає кримінальне провадження щодо 52-річного екс-правоохоронця Євгена Чуплинського, котрого звинувачують у серійних вбивствах жінок з подальшим їхнім розчленуванням.

Про це пише ТСН з посиланням на Інтерфакс.

"Відбулося судове засідання, але, оскільки процес проходить в закритому режимі, повідомити що-небудь про хід процесу і те, які питання сьогодні розглядалися, можливості немає", - заявив виданню представник сторони державного обвинувачення.

Зазначається, що Чуплинський раніше був працівником позавідомчої охорони. Він почав вбивати жінок ще у 1998 році. Останнє тіло жінки, ймовірно вбитої ним, знайшли у 2006 році.

Чоловік знайомився з жінками, котрі надавали інтимні послуги, після чого відвозив їх у тихі й безлюдні місця, де зазвичай між Євгеном і жінкою ставався конфлікт, внаслідок якого чоловік вбивав її і різав на шматки. Частини тіла він розкидував по сміттєзвалищах та на узбіччі доріг.

Кримінальна справа ведеться правоохоронцями вже дуже довго. Наразі друкованого тексту справи налічується 70 томів, перевірено 5 тисяч чоловіків, опитано 8 тисяч свідків.

Лише у 2016 році за допомогою молекулярно-генетичної експертизи поліція вийшла на слід убивці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: суд, вбивця
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.