Повідомили подробиці пожежі у луцькій багатоповерхівці

Повідомили подробиці пожежі у луцькій багатоповерхівці
У Луцьку на вулиці Привокзальній у будинку №3 виникла пожежа у квартирі на першому поверсі.

Про це повідомляє Вісник і К.

Як розповів заступник начальника луцької частини спеціальної техніки УДСНС у Волинській області Сергій Зданевич, на момент прибуття до місця подій, вогонь розгулявся настільки, що полум’я вже виривалося з вікна на зовні. Тож у першу чергу пожежні почали гасіння прямо через вікно й почали евакуацію мешканців будинку, адже уже мало місце серйозне задимлення.

Рятувальники у димозахисних апарат винесли жінку яка від отруєння продуктами горіння впала на сходовій клітині між 2 і першим поверхом, також вивели її чоловіка.

У квартирі, де відбулося загорання, перебувало двоє людей. Господиня була у дальній кімнаті, тож відбулася легким переляком, а ось її гість знаходився в самому епіцентрі подій, тож рятувальники винесли його на вулицю уже без ознак життя. На щастя, медики швидко відновили дихання чоловіка й після проведення перших невідкладних реанімаційних його госпіталізували. На місці працювали одразу чотири «швидких», загалом госпіталізовано двоє людей.

Мешканці будинку розповіли, що у квартирі, де сталася пожежа, був притон. Власниця помешкання спілкується з безхатьками, зловживає спиртним, збирає усілякий мотлох на смітнику. Її постійним гостями були люди з найнижчого соціального прошарку – п’яниці та безхатьки.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нині в Україні до 80% населення відносяться до найнижчого соціального прошарку...
Відповісти
Коли вже відповідні служби будуть реагувати на повідомлення сусідів, що у тому чи іншому будинку такі ... проживають?! Через тих п'яниць інші люди у будинках страждають! А з них у суді нічого не виб'єш коли тебе пожежні водою заллють з вищого поверху! Наведіть вже лад з тими п'янюгами!!!
Відповісти
Там чотири поверхи, не так вже й багатоповерхівка
Відповісти
Останні новини
Повідомили подробиці пожежі у луцькій багатоповерхівці
15 грудень, 2017, 00:04