Луцька маршрутка №9 їздитиме по-новому

Луцька маршрутка  №9 їздитиме по-новому
Міський автобусний маршрут №9 «Теремнівська – Дружби народів» у Луцьку вирішили продовжити до церкви у селі Рованці на прохання мешканців села.

Таке рішення прийняв виконавчий комітет Луцької міської ради 10 січня.

Як розповів начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Анатолій Миронюк, рішення продовжити маршрут до церкви ініціювали мешканці села, які зібрали 101 підпис. Питання узгодили із сільським головою та перевізником.

Продовжений маршрут поки що буде діяти до 10 квітня 2013 року.

Як зазначив перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук, в березні, імовірно, продовжать термін дії продовженого маршруту до кінця травня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не встигли змінити перевізника, як і маршрут продовжили, відповідно, значно більші прибутки світять... Який дивний збіг обставин...
Відповісти
НЕ хороша ти людина,Сеня!Пишеш дурню! Ми б з задоволенням не їздили б до Рованець,бо це збитково.А замовник вимагає обслуговувати цих 101 підпис.
Відповісти
Жоден перевізник не буде працювати собі в збиток. Не треба ля-ля!
Відповісти
Водій має на увазі, що більш прибутково не їздити до Рованець чим їздити. І взагалі є збиткові транспортні підприємства, якщо ти не розбираєшся в цьому питанні, то не треба писати бред!!!
Відповісти
Не свісти 9,бо добре там виходить,додатково 2км дороги по солярі нормально виходить,і відстійник там шикарний.Будете їздити,будуть люди,а будете біля воєнкомата шифруватися будете смоктальні канхфєти смоктати.
Відповісти
Нарешті відновили той продовжений маршрут. Взагалі раніше в 2012 році 9-ка майже рік їздила до церкви. То є дуже добре, мудре рішення.
Відповісти
Не вигідно їздити в Романі.
Відповісти