У Луцьку озвучать вулицю Лесі Українки

У Луцьку озвучать вулицю Лесі Українки
Луцька міська рада виділила кошти на систему озвучення, аби під час різдвяно-новорічних свят на вулиці Лесі Українки лунали колядки та щедрівки.

Про це стало відомо під час 35-ї позачергової сесії міськради 15 грудня.

Зокрема на це виділять 88 тисяч, за які куплять відповідне обладнання. Під час ухвалення рішення думки депутатів щодо доцільності такої «озвучки» розійшлися.

Депутат Павло Данильчук пропонував не виділяти коштів, оскільки, на його думку, краще віддати їх на освітлення Театрального майдану. «Я розумію, що треба готуватись до різних свят, є різні ідеї. Не розумію, нащо виділяти гроші на озвучку всієї вулиці», – сказав депутат і запропонував звернутись до підприємців із проханням увімкнути свої системи.

Натомість Ігор Поліщук запевнив, що за його дорученням освітлення майдану буде забезпечене, крім того, на Стелі Героїв поміняють лампочки та встановлять нові прожектори.

Депутат Борис Смаль відповів, що не треба прив’язувати виділення цих коштів тільки до новорічних свят, оскільки є у нас є й інші свята, наприклад, День Незалежності. Отже, з колонок може лунати патріотична музика. На його думку, якщо на вулиці кожні 10 метрів лунатиме різна музика, буде багато шуму.

Данильчук запропонував, щоб департамент культури підготував для всіх підприємців однакові записи пісень замість того, щоб витрачати стільки грошей. Проте депутати його пропозиції не підтримали.

Отож, міська рада придбає нову систему озвучення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шо за брєд?! Щоб бомкало людям вдень і вночі, там і так шумно!!!
Відповісти
До попівського варнякання біля собора ще й селюцькі колядки включать...
Трясьця.
Відповісти
А чому не слухати шум міста? Для чого засмічувати лишніми звуками? ? Сміття приберіть на "сороковому" перед святами краще!
Відповісти
ЧОМУ В НАС ТАКА ВЛАДА, ЩО ДУМКИ ЛУЧАН НІХТО НЕ ПИТАЄ???? ДОПОКИ В ЗАЛАХ ГОЛОСУВАННЯ БУДЕ СИДІТИ МЕНШІСТЬ ІЗ ЗДОРОВИМ ГЛУЗДОМ ДЕПУТАТІВ, НАС НІЧОГО НЕ ЧЕКАЄ.
Тепер такі проекти тільки й будуть затверджуватися, а де те, що реально потрібно для покращення життя лучан? На виборах треба добре думати за кого голосувати....
Відповісти