«АТБ»: шлях до професійного успіху для кожного українця

«АТБ»: шлях до професійного успіху для кожного українця
Економічна ситуація в країні спонукає багатьох із наших співвітчизників шукати професійної реалізації за кордоном. Це відбувається не стільки через брак вакансій, скільки через неможливість чесно будувати кар’єру у великих компаніях навіть за умови вдалого працевлаштування.

Часто-густо без зв’язків отримати бодай якусь посаду доволі важко. Така ситуація негативно впливає не лише на долі цілих родин нашого регіону, а й на економіку всієї України, бо держава втрачає цінні кадри. Боротися із наявним станом речей взялася компанія «АТБ».

Протягом усієї своєї історії ця корпорація прагне побудувати і впровадити в практику українського бізнесу цивілізовані механізми роботи з персоналом. І це їй вдалося. Всі співробітники, що коли-небудь працювали в «АТБ», знають: тут дійсно можна без знайомств і зв'язків пройти шлях від першого робочого місця продавця чи вантажника до керівника підрозділу або магазинів цілого регіону.

«Ми завжди наголошували на тому, що кадрова політика корпорації спрямована на ефективне використання та розвиток людського капіталу підприємства. Це не просто слова, а кропітка робота над комплексною системою, яку ми вибудовували, орієнтуючись і на провідні іноземні технології, і на власний двадцятирічний успішний досвід роботи на українському ринку», – зазначає Олена Федаш, директор департаменту управління персоналом корпорації «АТБ».



Наразі на підприємствах корпорації працює понад 40 тис. осіб. Практично весь керівний склад – це «вихованці» самого «АТБ», а не запрошені фахівці. Всі вони мають за плечима досвід навчання в спеціальних навчальних центрах корпорації. Такі заклади не тільки гордість компанії, але й справжня кузня кадрів, що займається розвитком управлінських якостей керівників і співробітників внутрішнього резерву. «Щорічно в навчальних центрах підвищують свою кваліфікацію понад 4000 осіб. Перший такий центр з'явився у Дніпрі. Потім було організовано регіональне відділення в Києві. З 2017 року такі відділення вже працюють у Львові та Одесі», – наголошує Олена Федаш.

Показово, що 100% співробітників, які займають адміністративні посади в торговельній мережі «АТБ», отримали професійну освіту саме в таких навчальних центрах компанії. Крім традиційних форм навчання(лекції, семінари, стажування тощо), тут активно розвивається напрямок корпоративних тренінгів, тематика котрих спрямована на формування лідерів, відпрацювання управлінських і комунікаційних навичок, вміння працювати в конфліктних ситуаціях тощо. Навчання для працівників безкоштовне. Більше того, час, який співробітники витрачають на курси, зараховується їм до трудового стажу.

Не можна не погодитися з тим, що кадрова політика корпорації «АТБ» спрямована на ефективне використання та розвиток людського капіталу підприємства. Причому широкий спектр можливостей є доступним не тільки для фахівців, що спеціалізуються на торгівлі. Адже «АТБ» – це ще й об'єднання великих українських підприємств, що здійснюють свою діяльність у таких сферах бізнесу, як управління активами, виробництво і продаж продуктів харчування, надання послуг у сфері спорту та відпочинку.

У 2016 році корпорація створила 7 тисяч нових робочих місць, що має велике значення в нинішніх економічних реаліях України. Варто зазначити, що більшість із цих нових робочих місць з’явилася саме в західному регіоні, адже тут бізнес компанії зростає вельми динамічно (в тому числі й за рахунок відкриття нових маркетів).

В компанії «АТБ» впевнені, що у поточному році кількість нових робочих місць збільшиться, а отже, українці матимуть можливість кар’єрного зростання. І можливо ті, хто вже розчарувався побудувати чесну кар’єру в Україні, зможуть реалізувати себе саме в «АТБ».



Текст - Олег Кравчук

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама, АТБ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Галіма реклама. А супермаркет г..і..в..н..о Ніби місця багато, ніби товар є, а купити немає шо. Доречі випічка Г.
Відповісти
Останні новини
«АТБ»: шлях до професійного успіху для кожного українця
15 грудень, 2017, 14:49