Амбіції підкріплені досвідом: луцький завод «Укрспирту» нарощує обсяги. ФОТО

Амбіції підкріплені досвідом: луцький завод «Укрспирту» нарощує обсяги. ФОТО
На Луцьке МДП ДП «Укрспирт» завітав виконуючий обов’язки директора ДП «Укрспирт» Юрій Лучечко, аби оглянути виробництво горілки нового зразка, яку відучора випускають у Луцьку.

Візит відбувся 15 грудня.

Лучечко зауважив, що нині підприємство в промислових масштабах відроджує діяльність. У нової команди – амбітні плани із відновлення виробництва державної горілки та нарощення обсягів виробництва.

«Переконаний, що той досвід і та кваліфікація, яка має місце на виробництві, цей збережений людський колектив відновить славну історію та традиції виробництва горілки на Волині», - додав посадовець.

На підприємстві кажуть, що інгредієнти на Луцькому спиртзаводі виробляють з натуральної сировини з дотриманням технології виробництва. Для контролю якості з кожної довідної ємкості відбирають пробу на аналіз, який здійснюють в лабораторії. На заводі з понад сторічною історією щоденно в горілчаному цеху працює 26 людей.

Директор підприємства Денис Шмаров розповів, що три місяці завод працює на 100% - запущене і спиртове, і горілчане виробництво. Відтак, свій спирт використовують на виробництво горілки, а також відвантажують його для національних горілчаних компаній. Директор каже, що волинський спирт користується популярністю – нещодавно на закритій дегустації в ДП «Укрспирт» він ввійшов до п’ятірки кращих спиртів за органолептичними та фізико-хімічними показниками.

Водночас очільник «Укрспирту» подякував місцевій владі, адже завдяки спільній співпраці вдалося налагодити роботу підприємства.

«Завод працював неритмічно, сьогодні ми вийшли за рахунок певних інженерних рішень на хорошу якість спирту, яка дала можливість виробляти на базі підприємства горілку – відновили лінію розливу», - зауважив Лучечко. За його словами, протягом наступного року не буде коливань ціни на горілку, вироблену ДП «Укрспирт».

Окрім того, нині зростання обсягів виробництва дозволить збільшувати надходження до місцевих бюджетів та відрахування щодо сплати акцизів – основних артерій наповнення державного бюджету.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Амбіції підкріплені досвідом: луцький завод «Укрспирту» нарощує обсяги. ФОТО
15 грудень, 2017, 16:54