6 років ВолиньPost. Подяка читачам

6 років ВолиньPost. Подяка читачам
16 грудня 2017 року минає 6 років з того дня, як у волинському інформаційному просторі з'явився сайт ВолиньPost. За цей час ми виросли з інтернет-видання до Інформаційного агентства. Пройшли шлях від сайту з невеликою аудиторію до лідера ринку інтернет-медіа на Волині. При тому лідерами за більшістю параметрамів - від кількості підписників каналу на Telegram до числа унікальних користувачів, які щоденно відвідують сайт.

І в цей день ми дякуємо людям, без яких досягнути такого результату нам ніколи б не вдалося - нашим читачам! Сподіваємося, що для вас ми стали «хорошим другом», з яким не нудно проводити час. Хтось з нами прокидається, хтось проводить обідню пору, хтось завершує день переглядом сайту. Дякуємо!

Окремі слова подяки людям, які об'єктивно критикують нас та в коментарях ділиться враженнями від нашої роботи. Завдяки вам ми ростемо та змінюємося в кращий бік, стаємо цікавішими та кориснішими для широкого загалу. Дякуємо!

А особливо велика подяка читачам, які не лише переглядають наші публікації та залишають коментарі, а й діляться з ВолиньPost інформацією. Завдяки вашій допомозі ми поширюємо суспільно важливу інформацію, допомагаємо у зборі благодійних коштів, розшуку людей та робимо ще багато іншого. Дякуємо!

Шановні читачі! Ми вдячні за вашу підтримку, раді завжди почути ваші побажання, відгуки, цікаву інформацію про події Луцька та області. Зі свого боку гарантуємо, що на сайті www.volynpost.com ви завжди читатимете найоперативніші та найцікавіші публікації.

Редакція Інформаційного агентства ВолиньPost

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вітаю. Дякуйте і своїм власникам(цікаво було б прізвища знати) і попросіть їх не втягувати вас в інформаційні міжусобиці на Волині. Це не додає популярності.Професійна журналістика повинна бути вище від партійно-корпоративних інтересів.
Відповісти