«Кому треба – хай прибирають»: зірка з песиком загиджують Луцьк

«Кому треба – хай прибирають»: зірка з песиком загиджують Луцьк
Лучани дуже часто порушують правил тримання своїх улюбленців.

Більшість з них не знає, що, вигулюючи собак, за ними необхідно прибирати екскременти, одягати собакам намордники та повідки та не вигулювати їх на території шкіл та спортмайданчиках, адже за це передбачено відповідальність за ч.1 ст. 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення, - повідомили у департаменті муніципальної варти Луцької міськради.

Впродовж двох тижнів інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради здійснювали рейди територіями навчальних закладів, закладів соціальної сфери, парками та скверами міста з метою виявлення власників собак, які не знають правил поводження зі своїм улюбленцем.

Найчастіше порушників виявляли на території Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, Меморіалі Вічної Слави, парку Героїв Майдану та Небесного Легіону, на проспекті Волі, на території гімназії № 21, шкіл №24, 10, 11 25, 12 та інших навчальних закладів Луцька.

З порушниками інспектори проводили виховні бесіди та складали на них адмінпротоколи, щоб в подальшому вони не повторювали своїх помилок.

«А ще є принципові пані, які відмовляються прибирати за власним псом, мовляв, «кому потрібно - той хай прибирає». Правда, пані не врахувала нагрудної камери нашого інспектора і того, що вона уже «зірка міста разом з песиком», - повідомили у департаменті.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Таким "пані" як мінімум треба навчитися самій культурі. І було б добре,коли її діти чи внуки погуляли по тих місцях де собачка, тоді може щось дійшло до пустої голови. Загадили Луцьк, що кроку ступити не можна.
Відповісти
Покажіть 1 урну спеціалізовану під прибирання за псами ( Гугл в допомогу).
Відповісти
Нехай спочатку зроблять спеціальні майданчики чи парки, урни і спеціальні пакетики для прибирання. А те що у нас бігає тьма бездомних собак і по тим самим парками і територіям навчальних закладів, і так само гадять де захочуть, то це нічого? Хто за ними має прибирати?
Відповісти

Для ваших дітей є спорт майданчики, а чому немає майданчиків для вигулу собак?Чи ті самі урни і автомати з пакетиками? Просто в Європі є штрафи,але там все змайстроване для того щоб ці закони не порушувати.
Відповісти
завести собак завели, а дивитись за ними не навчились. ще й огризаються
Відповісти
На цю тему, свідомими можуть бути лише власники чотирьохлапих, так як лише вони бачать реальність і факт того що крім парку та шкільних майданчиків, в переважній більшості житлових мікрорайонів нашого міста, просто немає, і що тоді лишається?
Якщо до того дійде, то перша акція-вигул відбудеться під вікнами муніципалів, потім під мерією і т.д.
P.S. Усі хочуть бути європейцями до мозку кісток, беріть приклад, створюйте парки, урни і т.д., я впевнений, що якби були створені умови, то 90% собачників пильнували б за своїми братами меншими, а інших 10% потрібно було б штрафувати!
Відповісти
Носом натовкти ту пані в екскременти, або в карман і хай носить
Відповісти
Єй зоофіли щось дуже розкудахталися в коментах. Умови ним подавай. Пакетики з собою носіть і в смітник викиньте для початку, який в кожному дворі є. а колись і спецурни в місті з'являться. прибирати вони бач не хочут. То давай я прийду і нагаджу тобі в підїзді і буду оправдовуватися чого біотуалету не поставили а мені ж то припекло і паперу ніхто не поклав хоч бере і пальцем підтирай і по стінах розмазуй.
Відповісти
в парку навалив собака. Й пара йде
Відповісти
Якщо наважилися завести собаку - будьте готові за нею прибрати! Це регулюється законодавством. Не прибираєш - плати штраф, будь готовий до того, що мешканці міста теж будуть порушувати закон - натовчуть пику в те, що не прибрав! Пакетики продаються у кожному магазині! Презервативи - у кожній аптеці!
Відповісти
когда перестанут люди гадить,тогда возьметесь за животных!!господа украинцы!!
Відповісти
Чого не штрафують?На роботу не напишуть?
Відповісти
Останні новини
«Кому треба – хай прибирають»: зірка з песиком загиджують Луцьк
15 грудень, 2017, 23:39