Волиньрада виділила понад 2,6 мільйона гривень на підтримку атовців

 Волиньрада виділила понад 2,6 мільйона гривень на підтримку атовців
У Волиньраді прийняли регіональну програму підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на 2018 – 2019 роки.

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 18 грудня, під час 17 позачергової сесії Волиньради, - пише Волинська правда.

Відтак, передбачили, що на реалізацію програми з обласної скарбниці спрямують понад 2,6 мільйона гривень. Із коштів, передбачених програмою, мають намір фінансувати статутну діяльність громадських організацій учасників АТО, що мають статус обласних.

Окрім того, програма передбачає також вжиття низки інших заходів щодо забезпечення соціального захисту учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, а також сприяння залученню учасників антитерористичної операції та членів їх сімей до громадського життя.

Серед конкретних заходів – організація відпочинку для сімей загиблих (зниклих безвісти) учасників антитерористичної операції та родин загиблих «майданівців» у комунальних санаторно-курортних закладах області, організація тематичних конференції із сім’ями загиблих та проведення в області Всеукраїнської акції “Єдина родина Україна”, забезпечення роботи обласного мобільного соціального офісу. У підтримку програми проголосувала більшість депутатів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.