На Волині затримали двох «наркокур'єрів»

На Волині затримали двох «наркокур'єрів»
Волинські митники впродовж одного дня припинили дві спроби ввезти на митну територію України речовини рослинного походження, схожі на наркотичні.

У пункті пропуску «Устилуг» громадянин України, що мешкає у Хмельницькій області, сховав білий паперовий згорток у шапку, яка була спакована в сумку, - повідомили у прес-службі ДФС. У папері виявили речовину темно-зеленого кольору вагою 2,94 гр. Також у боковому відсіку гаманця цього чоловіка виявлено скляну трубку із залишками схожої речовини рослинного походження.

У пункті пропуску «Ягодин» смугою руху «зелений коридор» як пасажир легкового автомобіля в Україну в’їжджав громадянин Литви. В його особистих речах було виявлено приховану від митного контролю прозору скляну банку з металевою кришкою. У банці теж містилася речовина темно-зеленого кольору, яка за своїми морфологічними ознаками схожа на марихуану.

В обох випадках речовини вилучені, проводиться їх експертиза. Правоохоронним органам надіслані повідомлення про протиправні діяння громадян, що місять ознаки злочинів, кваліфікованих за ст. 305 Кримінального Кодексу України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.