2 роки «патрульці» Луцька: інфографіка

2 роки «патрульці» Луцька: інфографіка
19 грудня 2015 року у Луцьку запрацювала Патрульна поліція. 2 роки тому присягу прийняло 165 патрульних поліцейських.

Зараз особовий склад налічує понад 150 працівників, які обслуговують м. Луцьк, 2 пости (с. Вишнів, смт. Маневичі), автодороги Устилуг – Луцьк – Рівне, Луцьк – Ковель, Ковель – Ягодин. До особового складу входять працівники апарату та інспектори чотирьох рот – усі вони працюють безперервно, в цілодобовому режимі, забезпечуючи порядок і спокій. Головні завдання полісменів – забезпечення безпеки дорожнього руху та охорона публічної безпеки, – повідомляють у прес-службі патрульної поліції Луцька.

Протягом 2017 року луцькі патрульні опрацювали 34 868 завдань, також 9738 завдань виявили самостійно. Середній час прибуття на місце події – 7 хв. 46 сек. За рік зафіксовано понад 18 000 порушень правил дорожнього руху, оформлено понад 1 500 адміністративних матеріалів у сфері публічної безпеки. Накладено стягнень на понад 8 млн грн. (минулого року – на понад 6 млн грн.). Затримано понад 730 водіїв у стані сп’яніння.

За 2 роки роботи зафіксовано понад 320 випадків затримань патрульними поліцейськими осіб за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень; усі події внесено до ЄРДР. Зафіксовано більше 10 випадків відмови від неправомірної вигоди, у всіх випадках відкрито кримінальні провадження, більшість справ уже спрямовано до суду.

«Найбільші наші досягнення – це стабільно високий рівень довіри (згідно з Паспортом безпеки, презентованим у листопаді, більшість лучан почуваються в безпеці), а також зменшення тяжкості автопригод, у тому числі, зниження їх кількості з летальними наслідками. Ми й далі стоїмо на сторожі Вашої безпеки!» – йдеться в дописі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а скільки погодилось на неправомірну вигоду?
Відповісти
Останні новини
У ФК «Волинь» - поповнення
19 грудень, 2017, 10:46
2 роки «патрульці» Луцька: інфографіка
19 грудень, 2017, 10:43