Смертельна аварія в Харкові: Дронова відправлять на обстеження до лікарні

Смертельна аварія в Харкові: Дронова відправлять на обстеження до лікарні
Днями Геннадія Дронова, другого підозрюваного в смертельній аварії на Сумській, відправлять на обстеження в лікарню.

До цього рішення прийшов Київський райсуд під час недавнього засідання щодо продовження терміну утримання Дронова під вартою, – повідомляє місцеве видання Город X.

Нагадаємо, за той час, поки чоловік перебував у будівлі суду, йому двічі викликали «швидку». Він скаржився на головні болі, слабкість і повну відсутність апетиту. З огляду на стан підозрюваного, суддя Світлана Муратова зобов'язала відправити Дронова на повне медичне обстеження.

Адвокат Сергій Перепелиця каже: минув майже тиждень з дня судового засідання, але його підзахисного досі не перевели в клініку.

«Слідчий повинен доручити експертам провести обстеження. Ось чекаємо. Скільки він може тягнути? Тиждень-два, я думаю, може. Але в рамках досудового розслідування мій клієнт повинен пройти медичну перевірку. Він насправді почуває себе погано, тому що в ізоляторі не отримує належного лікування. А за правилами попереднього ув'язнення, якщо лікарі установи не справляються – можна викликати «швидку». Але ніхто цього не робить. Дронов схуд кілограмів на 15 не тому, що голодує, а тому що організм в стресі і не приймає їжу», – розповідає Перепелиця.

В яку лікарню Дронова відправлять на обстеження – поки невідомо. За словами юриста, у пенітенціарної служби є список лікувальних установ, з якими укладено договір на обслуговування спецконтингенту.
«Але ознайомитися з цим списком і вибрати найбільш підходящу профільну лікарню нам не дають», - підсумував адвокат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Смертельна аварія в Харкові: Дронова відправлять на обстеження до лікарні
19 грудень, 2017, 13:54