У центрі Луцька засяяли новорічні ялинки. ФОТО

У центрі Луцька засяяли новорічні ялинки. ФОТО
У центрі Луцька урочисто запалили новорічні ялинки – зелені красуні, вбрані в різні кольорові шати, засяяли гірляндами та вогнями.

Дійство відбулося 19 грудня.

На Театральному майдані в очікуванні зібралися декілька сотень лучан, серед яких було чимало дітей - саме вони найнетерплячіше виглядали Миколая та чекали на святковий момент запалення ялинок. Цьогоріч біля зелених красунь встановили оригінальну ковану скульптуру собаки, з якою залюбки фотографувалися малюки.

Перед дійством із запалювання ялинок на лучан чекав невеликий новорічний концерт. Вихованці дитячої театральної студії «Догори дриґом» показали новорічну виставу, а радували своїми співами колективи «Соломія», «Жайворонки» тощо. Над площею лунали новорічні піні, які створювали особливий настрій.

Опісля до слова запросили духівників з усіх конфесій, а також радника міського голови Ігоря Поліщука та заступника голови ОДА Сергія Кошарука – вони бажали лучанам благополуччя, миру та щасливих свят, проведених разом з родиною. А ще усім побажали трошки вірити в чудеса і багато працювати над тим, аби втілювати їх у життя.

Далі на сцені з‘явився покровитель міста Святий Миколай у супроводі двох янголів. Він звернувся до лучан бажаючи їм достатку, милосердя та щастя в очах, терпіння та бажання робити життя один одного кращим.

«Щоб усі дорослі почали жити за законами Божими та ставали добрим прикладом для дітей, а діти росли в опіці, ласці, любові і ставали гідною опорою у майбутньому для держави», - підсумував Миколай. Святий закликав лучан разом відрахувати зворотній відлік, після якого на ялинах запалили гірлянди, а довкола ялинок заіскрилися феєрверки. Над Театральним майданом літали блискучі конфеті. Тоді до справи взялися помічники Миколая - вони спустилися зі сцени та роздавали подарунки маленьким лучанам.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Із року в рік одне й те саме, ніякого прогресу, ніякого креативу, ніякого розвитку. На дійстві практично немає людей - ті що стоять, це батьки дітей, які виступають. Скільки можна цю посну х@ню видавати за мистецтво?
Іграшки та прикраси минулорічні, сніговику тому вже 4 роки, Гнатів носиться з ним, як з писаною торбою, де поділись 600 тисяч?!

Відповісти
З яких це пір Кошарук радник? :)
Відповісти
А чому всюди радника запрошують, тобто Поліщука? Невже Пустовіта, як в.о. мера не можна запросити? Пхаєте
всюди того Поліщука!
Відповісти
Хто такий Полішук? Хто його скрізь просуває? Господарника треба в Луцьку як був Романюк, а не школяра, який десть шефів має. Він же їм служити буде, а не лучанам.
Відповісти
Гарна Ялинка!
Хоч тут все добре, в рідного міста є неповторний позитив!
Відповісти
Із попередніми коментарями повністю згідний. Один бардак. По телебаченню розказували про шалені гроші які пішли на оформлення ялинки. Де вони? Оце нещастя що почіпляли, мабуть п'яні "оздоблювачі ялинки", бо так бездарно, без фантазії, без душі одягнути ялинку може лише ледар і нездара. Усі св'ята коту під хвіст. Хотіли сходити до ялинки, але немає куди іти.
Відповісти
Гроші нікуди не пішли. Їх вкрали Гріша і Таня. А ялинку прикрасили тим що було, от і вся історія.
Скоро вони ще під ручку будуть гуляти по вул. Лесі Українки і підспівувати колядки, які будуть лунати звідусіль, а мешканці навколишніх будинків будуть їх клясти та вночі різати дроти. Крєатів, бл@ть...
Відповісти
"Хай діти співають а дорослі в шубах слухають. А дітям дамо цекерок. НЕ хватило усім хто виступав? - так спитайте в Гнатів". Вона після свого консервного заводу, Гріша недовійськовий - шо за зборіще. Таня - харош красти та пускати під ялинкою свої дешеві феєрверки. ГНАТи тебе треба
Відповісти
В минулому році на прикрашання витратили 150 тисяч. В цьому - 600 тисяч.
Математика проста - 450 тисяч вкрали.
Нахабність вражає..."слава" укропу, що тягне місто в ж***пу!
Відповісти
Останні новини
У центрі Луцька засяяли новорічні ялинки. ФОТО
19 грудень, 2017, 17:53