«Orange Plaza»: де вигідно відкривати бізнес на Заході Україні?

«Orange Plaza»: де вигідно відкривати бізнес на Заході Україні?
Ви ще досі шукаєте інвестиційно привабливий бізнес? Тоді ваш «must have» сьогодні – дізнатися, що таке «Orange Plaza» і чому варто відкривати тут власну справу.

На ринку рітейлу та у сфері послуг у Західній Україні останніх кілька років спостерігається інтенсивний розвиток, - пише Перший.

Доказом цього є той факт, що в обласних центрах регіону майже щороку відкриваються нові торгово-розважальні центри. А це – тисячі квадратних метрів торгівельних площ, які мають величезний фінансовий потенціал для рітейлерів, власників салонів краси, спортзалів, брендових магазинів.

ЧОМУ НА ЗАХОДІ УКРАЇНИ ТІЛЬКИ ЗАРАЗ ЗБІЛЬШУЄТЬСЯ КІЛЬКІСТЬ ТРЦ?

«Так свого часу склалося історично», - зауважила під час форуму Realty-Forum-West директорка компанії Retail&Development Advisor Таїсія Литовченко.

За її словами, в західних областях це обумовлено безпосередньою близькістю до кордону. В той час, коли у центрі та на сході України розвивалися великі торгові центри та мережі, жителі прикордонних областей купували у маленьких магазинах чи на великих базарах, де в основному продавали товари з Європи.

Перші великі ТРЦ на заході країни відкрилися у 2010 році – це ТРЦ King Cross Leopolis у Львові та ТЦ Злата Плаза у Рівному, де в 2012 році запустили ІІ чергу, зюільшивши торгівельну площу до 20 000 кв. м. З цього моменту можна вести відлік нового етапу розвитку рітейлу в Західній Україні. Адже саме будівництво нових торгівельних квадратних метрів стало його передумовою.

Великі торгові мережі зрозуміли, що, по суті, на ринку – досі незайнятий цей простір, який варто заповнити якомога швидше, поки цього не зробили конкуренти.

Відтак в обласних центрах почали з’являтися нові ТРЦ, проте в менших містах з високою платоспроможністю населення й досі відчувається дефіцит торгівельних площ. Та невдовзі, за прогнозами експертів, і ця тенденція зміниться за рахунок відкриття нових ТРЦ у районних центрах та містах обласного значення. Вараш – найкраща локація для розміщення вашого бізнесу у «Orange Plaza».

5 ПРИЧИНИ, ЧОМУ ВАРТО РОЗПОЧАТИ СВІЙ БІЗНЕС НА ЗАХОДІ УКРАЇНИ




Є кілька причин, чому експерти з рітейлу та нерухомості радять звернути увагу на потенціал Західної України. Частина з них мають цілком локальних характер, а частина зумовлена загально українськими тенденціями на ринку.

Отож, є 5 причин, чому варто відкривати свої магазини у у новому ТРЦ «Orange Plaza»:

1. Мешканці західних областей потребують комфорту під час покупок. Адже для багатьох шопінг стає не просто нагальною необхідністю, а розвагою чи дозвіллям. «Orange Plaza» – це унікальний комплекс брендових магазинів і бутиків, і також гарно проведений час з родиною та друзями.

2. Безвізовий режим відкрив нові можливості не лише для українських туристів, але й для заробітчан. Відтак платоспроможність в регіоні невпинно зростатиме найближчими роками.

3. «Сонячне каміння». Ще одна причина підвищення рівня доходів населення особливо Волинської та Рівненської областей. Хоч видобуток цих корисних копалин здебільшого нелегальний, проте він однозначно збільшив грошовий обіг серед населення Полісся.

4. Загальні тенденції на ринку: великим гравцям рітейлу стає тісно в інших регіонах і вони все частіше інвестують у магазини у регіональних центрах на Заході.

До прикладу, за останні кілька місяців мережа магазинів «АТБ» відкрила магазини в Острозі (Рівненська область), Бродах (Львівська область), Хмельницькому, Івано-Франківську та 28 листопада відбудеться запуск у Кам’янець-Подільському.

5. Темпи росту роздрібного товарообігу значно випереджають середньоукраїнські показники, запевняє директорка компанії Retail&Development Advisor Таїсія Литовченко.

ДЕ ВІДКРИЄТЬСЯ НАСТУПНИЙ ТРЦ НА ЗАХОДІ УКРАЇНИ?

У Вараші! Так, саме у місті енергетиків невдовзі з’явиться торгово-розважальний центр Orange Plaza.

 На фото: проект нового ТРЦ у Вараші Orange Plaza.
На фото: проект нового ТРЦ у Вараші Orange Plaza.


Це буде перший у місті комплекс відпочинку, розваг та шопінгу. Та, напевно, єдиний у Рівненські області ТРЦ такого високого рівня і з такою кількістю торгівельних площ, більше 9000 м2, серед міст з населенням понад 40 тисяч.

Вараш (донедавна Кузнецовськ) – місто, де більша половина працюючого населення – співробітники Рівненської АЕС. До речі, він завжди був найбагатшим містом Рівненської області.

За даними Управління державної статистики Рівненської області, найбільша середня зарплата зафіксована саме у місті Вараш. Так, мешканці міста атомників заробляють приблизно вдвічі більше (11876 грн./міс), ніж в середньому по області (5478 грн/міс).

ЯКИМ БУДЕ НОВИЙ ТРЦ У ВАРАШІ?

ТРЦ «Orange Plaza» матиме 4 поверхи та близько 9 000 кв.м. торгівельної та розважальної площі. Тут передбачено місце для 100 спеціалізованих магазинів та бутиків, а також облаштують наземний паркінг, літню відкриту терасу, відкриють кінотеатр, фітнес, боулінг та нічний клуб.

Проектанти розділили ТРЦ на комфортні зони за видами товарів та послуг.

Цокольний поверх:

Саме тут буде боулінг, нічний клуб та великий магазин.



Перший поверх:

Значну частину цього поверху (1 100 квадратних метрів) відведено для облаштування великого супермаркету.

Також тут розміщуватимуться аптека і магазини з сувенірами, технікою, книгами, ювелірними виробами, одягом та взуттям.

Крім того, проектанти запланували 178 кв. м віддати під облаштування ресторану чи кафе.



Другий поверх:

Тут можна буде зайнятися традиційним шопінгом у фірмових бутіках та мережевих магазинах електроніки й побутової техніки. А після вдалих покупок – відпочити у кафе.



Третій поверх:

Це – зона відпочинку, краси та спорту. Саме на цьому поверсі планують відкрити кінотеатр, фітнес-центр, а ще – дитячу зону з різноманітними батутами, лабіринтами, ігровими кімнатами, де за дітьми зможуть приглянути аніматори, поки їхні батьки робитимуть покупки чи наводитимуть красу.



ДЕ САМЕ У ВАРАШІ БУДУЮТЬ ORANGE PLAZA?

Забудовник спеціально обрав зручне місце розташування для Orange Plaza: центр міста. Це логістична перевага, адже жоден мешканець міста не омине ТРЦ, а майбутні орендарі та власники торгівельних площ матимуть центральне розміщення, легкий доступ та гарантований потік клієнтів.



До речі, магістральна вулиця, на якій розташований ТРЦ, зв’язує найбільш густонаселені райони міста.



Також неподалік від Orange Plaza Варашська міська рада, палац культури, парк відпочинку, дитячий майданчик. Крім того, усі концерти та розважальні заходи у Вараші відбуваються на центральній площі, відразу поруч із ТРЦ.

Традиційно на вихідні та свята до Вараша приїздять жителі прилеглих сіл – Рафалівки, Володимирця, Заболоття тощо. Відтак потенційно ТРЦ може відвідати близько 70 тисяч осіб.




ЯК СТАТИ ПАРТНЕРОМ ТРЦ ORANGE PLAZA?

Вже зараз в ТРЦ Orange Plaza можна придбати або ж орендувати торгові місця площею від 4 до 1000 квадратних метрів.

За детальною інформацією звертайтесь за тел. (063) 223-04-04, (068) 010-04-04

E-mail: [email protected]

Сайт: globusinvest.com.ua



Для підготовки матеріалу використано інформацію з сайтів: Realty-Forum-West та Асоціація рітейлерів України

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
у ваших голівоньках суцільний "рітейл"! Любіть , дітки, соловїну...
Відповісти
Останні новини
«Orange Plaza»: де вигідно відкривати бізнес на Заході Україні?
20 грудень, 2017, 08:56