Перша ніч нових патрульних: порізаний молодик і не підсвічений номерний знак

Перша ніч нових патрульних: порізаний молодик і не підсвічений номерний знак
У ніч на 20 грудня у Луцьку несли службу 8 екіпажів патрульної поліції, які опрацювали 58 викликів.

Ще 2 екіпажі патрулювали дороги. Окрім того, перевірили 78 осіб та 75 транспортних засобів, – повідомляють у прес-службі патрульної поліції.

22-річний випускник юридичного факультету, інспектор Патрульної поліції Луцька, який вперше цієї ночі заступав на службу, Сергій Диньковський розповів, що в нього – маса позитивних емоцій від першого патрулювання.

«За ніч разом з досвідченим напарником ми опрацювали близько 10 викликів різного характеру. В одному випадку чоловік прийшов під ранок додому в стані сп’яніння та виганяв жінку. Ще одна пенсіонерка стверджувала, що внук б’є її, але інформація не підтвердилась. Зупиняли маршрутний транспортний засіб, водій якого порушив правила дорожнього руху. Також приїжджали на виклик про порушення тиші, з особами провели профілактичну бесіду», – ділиться Сергій.

Також цьому екіпажу надійшло повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень. Заявник стверджував, що його підрізали троє молодиків. Патрульні прибули в лічені хвилини, двох осіб затримали та доставили до відділку поліції. У потерпілого було незначне ушкодження пальця. Тож сторони домовились між собою у міськвідділі і ніяких заяв не писали.

Інспекторка Патрульної поліції Луцька Марія Устіна працювала у складі екіпажу, який патрулював дорогу Луцьк – Ковель. «Загалом, багато спілкувались з новими колегами, слідкували за безпекою руху на дорозі. Першу свою постанову оформила на водія, в автомобілі якого не підсвічувався номерний знак», – розповіла дівчина.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сьогодні на вул. Ковельська, на зупинці Ветлікарня біля 3 міської поліклініки, спостерігав як дівчина з стаканчиком кави в руці, переходила перед тролейбусом поза пішохідним переходом, при цьому на неї їхала патрульна поліція на автомобілі Тойота Пріус, тобто перед ними був порушник ПДР, і ніякої реакції дівчини та поліцейських. Чому така байдужість? Для чого їм ті бодікамери та відео реєстратори в патрульних автомобілях, якщо ніхто не контролює їх дії? Що ще треба зробити щоб вони діяли, яка мотивація має бути?
Відповісти
Останні новини
Перша ніч нових патрульних: порізаний молодик і не підсвічений номерний знак
20 грудень, 2017, 10:07