Ревнивий чоловік вбив жінку і її коханця, а тепер може довічно сісти за грати

Ревнивий чоловік вбив жінку і її коханця, а тепер може довічно сісти за грати
На Волині чоловік вкоротив віку власній дружині та її коханцю.

Правоохоронці оперативно затримали ревнивця, повідомили 10 січня у прес-службі волинської міліції.

До чергової частини Ковельського МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення із лікарні про те, що до них доставлено 25-річного чоловіка з численними ножовими пораненнями. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група.

Старший слідчий Ковельського МВ УМВС України у Волинській області, капітан міліції Віталій Кондратюк розповів, що тієї ночі 44-річний мешканець Ковельського району прокинувся близько півночі і побачив, що поряд немає дружини.

Чоловік вирішив сходити до брата, адже думав, що жінка може бути у нього. Однак її там не застав, тому повернувся додому.

Дорогою він почув голос дружини, яка йшла разом із 25-річним коханцем. Побачивши це, він розлютився, а відтак дістав ніж. Збивши з ніг молодика, наніс йому сім ударів.

У цей момент жінка почала втікати, однак ревнивець наздогнав її на сусідському подвір’ї і двічі вдарив ножем. Один із ударів виявився смертельним.

Перше, що спало чоловіку на думку, – піти повіситися. Він навіть пішов додому, взяв мотузку і вирушив до лісу. Згодом, трохи заспокоївся і повернувся. Чоловік ліг спати у хліві на сіні, а зранку хотів піти у міліцію і зізнатися у скоєному. Але співробітники органів внутрішніх справ його випередили.

Молодик після отримання травм дістався до будинку друзів і попросив викликати медичну допомогу. Перелякані товариші не могли зрозуміти, що трапилося. Спочатку вони вирішили, що друг сильно замерз і намагалися посадити його коло печі, а відтак викликали медиків. Через добу потерпілий помер.

Зловмисник пояснив міліціонерам, що уже два роки він знав про зради дружини. Неодноразово говорив із нею, пояснював, що сильно кохає її і ревнує.

44-річний чоловік арештований і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Ковельського МВ УМВС України у Волинській області.

Відносно чоловіка відкрите кримінальне провадження за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України. Санкцією цієї статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від десяти до п’ятнадцяти років або ж довічне ув’язнення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ревнивий чоловік вбив жінку і її коханця, а тепер може довічно сісти за грати
11 січень, 2013, 11:04