Мільйони на басейн і вбиральню: як у Луцьку ремонтуватимуть школи

Мільйони на басейн і вбиральню: як у Луцьку ремонтуватимуть школи
У 2018 році за кошти міського бюджету у Луцьку планують відремонтувати низку закладів, які перебувають у підпорядкуванні управління освіти.

Про це йшлося 20 грудня під час засідання бюджетної комісії.

На Будинок вчителя планують залучити 700 тисяч гривень – йдеться про капремонт фасаду. За словами очільниці управління освіти Зіновії Лещенко, у приміщенні цьогоріч відремонтували покрівлю та встановили огорожу, однак? аби принаймні зберегти будівлю, треба відремонтувати й стіни.

Ще 1,3 млн гривень хочуть залучити для табору «Ровесник». Тут за 400 тисяч гривень хочуть провести капітальний ремонт шатрових дахів будинків табору, а ще 900 тисяч гривень спрямувати на будівництво вуличного санвузла у «Ровеснику». Однак Лещенко запевнила, що йдеться не просто про туалети, а про комплекс – вбиральню та душі, які відповідатимуть стандартам.

Щодо шкіл, то у 2018 році планують провести капітальний ремонт басейну гімназії №21 – тут треба ремонтувати чашу, яка протікає. Наразі її вдалося певним чином стабілізувати, однак у разі подальшого протікання будівлю може «підмити». Тож на ремонт, який планують провадити влітку, треба 1 млн 533 тисячі гривень.

Школа №3 потребує капремонту за 753 тисячі гривень, а капремонти шатрового даху у школах №5 та №7, які мають однакові проекти, обійдуться загалом у 4 млн 60 тисяч гривень.

Окрім того, повідомили, що у ЗОШ №9 треба провести капітальний ремонт системи водовідведення за 800 тисяч гривень. Лещенко зауважила, що ремонту потребує методкабінет, який використовує управління, де вартість робіт становить 200 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Змініть заголовок на "Мільйони на басейн і вбиральню: як у Луцьку розкрадають кошти".
Відповісти
Не забутьде ще дорахувати ті гроші які зберуть з батьків.
Відповісти
Останні новини
Мільйони на басейн і вбиральню: як у Луцьку ремонтуватимуть школи
20 грудень, 2017, 14:01