У Луцьк з'їдуться зірки українського футболу

У Луцьк з'їдуться зірки українського футболу
«Зірки» українського футболу та кращі з волинських аматорів знову вийдуть на майданчик залу Обласної ДЮСШ, щоб провести захоплюючі матчі традиційного «Новорічного турніру» з футзалу.

Змагання відбудуться 27-29 грудня. Упродовж двох стартових днів спортсмени змагатимуться в групах, які сформовані так: Група «А» – «Волиньтабак», «Волиньагротех», «Луцьксантехмонтаж №536», «Ісіда»; Група «Б» – «Вест», «Володимирівка», «Вотранс», «Ковель-Волинь». А 29 грудня – півфінальні поєдинки, матчі за третє місце та за титул переможця, - пише Волинська газета.

Торік, нагадаємо, на стадії півфіналів сильнішими були «Ковель-Волинь» та «Володимирівка», які й розіграли між собою почесний трофей. Але спочатку «Вест» у матчі за бронзові нагороди з рахунком 5:2 подолав опір «Ісіди». Долю золотих і срібних нагород вирішив єдиний гол у виконанні Сергія Тригубеця, тож «Володимирівка» виявилася недосяжною для інших суперників, а ковельчани вдовольнилися другою сходинкою в турнірній таблиці.

Як повідомив один із організаторів уже XXI «Новорічного турніру, президент ФК «Луцьксантехмонтаж №536» Ігор Чорнуха, крім місцевих спортсменів на поле вийдуть і відомі далеко за межами нашої країни майстри шкіряного м’яча, які починали свій шлях у великий футбол або утверджувалися як непересічні особистості саме на Волині.

Ігор Чорнуха нагороджує учасника минулорічного турніру
Ігор Чорнуха нагороджує учасника минулорічного турніру


Зокрема, очікується приїзд футболіста команди польської Екстра-класи Тараса Романчука з «Ягелонії», Тараса Михалика з московського «Локомотива», Артема Федецького з львівських «Карпат», Василя Сачка і В’ячеслава Шарпара з «Ворскли», Артема Дудіка з донецького «Шахатря», Олександра Чепелюка з винниківського «Руху», а також – Олега Герасим’юка, який зараз у статусі вільного агента.



«Наша команда не ставить перед собою завдання за будь-яку ціну перемогти в подібних турнірах, але «Луцьксантехмонтаж №536» гідно боротиметься за перемогу в кожному матчі, – сказав Ігор Чорнуха. – Основу складуть наші гравці, а от функції наставника ми попросила взяти на себе відомого в минулому футболіста луцької «Волині» та її недавнього тренера Ярослава Комзюка.

Очікуємо також на Романа Карасюка (рівненський «Верес»), а також, імовірно, до нас приєднається й Редван Мемешев, який багато років виступав за «Волинь», останнім часом грав у львівських «Карпатах», а нині – у пошуках нового клубу».



Слід зауважити ще одну особливість змагань. Щоб підвищити їх видовищність, кожна з команд-учасниць має право заявити до свого складу не більше двох майстрів фут залу. Враховуючи, що між великим футболом на зеленому газоні та футзалом у невеликих приміщеннях з дерев’яною підлогою існує велика відмінність, то віртуози з досвідом виступів в командах фут зальної Екстра-ліги неабияк прикрасять «Новорічний турнір»-2018. Особливо представники таких клубів як «Кардинал» (Рівне) чи «Енергія» (Львів).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьк з'їдуться зірки українського футболу
20 грудень, 2017, 15:08