У нового директора Шацького нацпарку знайшли незадеклароване авто

У нового директора Шацького нацпарку знайшли незадеклароване авто
У Шацького національного природного парку новий директор – 27-річна Марія Христецька.

Про це йдеться на сторінці парку та Державного агентства лісових ресурсів у Facebook, - повідомляє 4 влада.

Заступник голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар під час перебування з робочої поїздкою на Волині представив нову директорку Шацького національного природного парку.

«Нова сторінка історії Парку починається сьогодні разом з Марією Христецькою. Вітаємо нового керівника ШНПП. Щиро бажаємо неймовірних успіхів на посаді!», – зазначили на сторінці парку у соцмережі.

«З перших офіційних годин на посаді директор ШНПП Марія Христецька разом із заступником голови Держлісагентства Володимиром Бондарем оглянули рекреаційні пункти Парку, обговорили нагальні проблеми і стратегічні підходи до розвитку», – зазначили на сторінці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Марія Христецька в структурі лісового господарства працює близько двох років. Останнім часом жінка обіймала посаду головної лісничої ДП «Ківерцівське лісове господарство». Після звільнення директора Ківерцівського лісгоспу наприкінці листопада виконувала обов`язки керівниці лісгоспу.

У жовтні Марія Христецька була однією з претендентів на посаду директора державного підприємства «Рожищеагроліс». Також журналісти з`ясували, що жінка користується автомобілем Volkswagen Golf, якого немає у її електронній декларації про майно і доходи.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У нового директора Шацького нацпарку знайшли незадеклароване авто
21 грудень, 2017, 00:50