В уряді затримали російського шпигуна

В уряді затримали російського шпигуна
Працівника секретаріату Кабміну затримали за співпрацю з Кремлем. Кайданки надягнули просто на робочому місці.

Подробиці спецоперації телефоном розповіла речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська, - інформує 5 канал.

«Контррозвідка Служби безпеки викрила чиновника. Він шпигував на користь Російської Федерації. За оперативними даними дізналися, що посадовець передавав інформацію до Російської Федерації про діяльність уряду, про діяльність керівництва. Його завербували під час закордонного відрядження», – розповіла Гітлянська.

У прес-службі СБУ також повідомили: «Оперативники СБ України задокументували, що зловмисник за завданням російських кураторів збирав за допомогою спеціального обладнання інформацію про діяльність урядових структур. Отримані дані він передавав кураторам через електронні канали зв’язку».



За словами речниці СБУ, нині правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 111 – це державна зрада.

«Тривають першочергові процесуальні дії, зокрема – обшуки за місцями роботи та проживання чиновника. Затриманому оголошено про підозру у скоєнні злочину», – розповіли в СБУ.

За інформацією Української правди, співробітники контррозвідки Служби безпеки затримали Станіслава Єжова, він працював на посаді заступника керівника протоколу прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: шпигун
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ааааааа
Кругом самi шпioни....
Аааааааааа
Відповісти
Бу-га-га!!!! Знову зловили шпійона! Ай-йа- йай, які молодці!!! І тележурналісти (ну абсолютно випадково), опинилися в потрібний час у потрібному місці, і обізнаний цілий генерал СБУ виявився як раз там де треба і тут же надав розлогий коментар (наче давно таку промову готував, епітети заготовив типу "щур в окулярах".), і все так складно, все так чітко, все так показово!!!! Ну так, піпл схаває!
Відповісти