На Львівщині подружжя педагогів торгувало наркотиками. ФОТО. ВІДЕО

На Львівщині подружжя педагогів торгувало наркотиками. ФОТО. ВІДЕО
На Львівщині подружжя педагогів продавало наркотики. Закуповували їх закордоном і розповсюджували у кількох областях України.

Хоча сусіди здогадувались про протизаконну діяльність викладачів, у сільській школі, де обоє працювали, запевняють, що нічого не підозрювали, – пише канал 24.

У педагогів на Львівщині знайшли наркотики та психотропні речовини на суму 250 тисяч гривень. За словами правоохоронців, це все вони купували у європейських країнах і продавали місцевим наркоманам. Сусіди зізнаються, що підозрювали вчителів вже 8 років, писали скарги у поліцію, але безрезультатно. Ситуація зрушилася з мертвої точки, коли втрутилися київські правоохоронці.

«За весь час, що я тут живу, завжди знала, що вони мають справу з наркотиками. Вже не один раз тут робили облаву, але якимось чином ніколи в них нічого не знаходили», – розповіла сусідка підозрюваних.

У селі, де працювало подружжя, про їхню незаконну діяльність люди дізналися з новин. А директор школи запевняє, що нічого навіть не підозрював.

Обоє викладачів працювали тут декілька років. Жінка вчила дітей англійської, а чоловік викладав історію та основи безпеки життєдіяльності. На уроках він розповідав дітям про шкоду наркотиків. Правоохоронці зазначають, що чоловік з дружиною продавали наркотики та психотропні речовини на території декількох областей.

«Дане подружжя вело подвійне життя. Тобто вдень вони дітей навчали основ безпеки життєдіяльності, а ввечері збували наркотичні засоби та психотропні речовини», – зазначив заступник Генерального прокурора Дмитро Сторожук.

Вчителям загрожує від 9 до 12 років в'язниці з конфіскацією майна. Варто зазначити, що у подружжя є дочка-школярка, зараз вона у родичів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: наркотики
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бо на зарплату сільського вчителя хрен виживеш
Відповісти